ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
DÆK.png (1)

Dæk til landbruget

Super Dæk Service er med sine 60 afdelinger Danmarks absolut største dæk- og fælgleverandør til landbruget og industrien.

Vi sælger og monterer alle de kendte dæk mærker til traktorer, mejetærskere, landbrugs- og gyllevogne, samt skovmaskiner og have- /parkmateriel.

Vi er din professionelle partner når det gælder specielle dæk og fælgløsninger til alle typer køretøjer, om det er nye hjulsæt eller fælge der skal tilpasses til dit materiel efter behov, er vores fornemmeste opgave at få dit materiel og køretøj til at yde det absolut bedste når det virkelig gælder. Du kan forvente god service, skarp levering og ikke mindst god kvalitet til konkurrencedygtige priser.

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her