ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Faelge.jpg

Fælge til landbrug og industri

Vi samarbejder med Nordisk Dæk Import A/S Danmark som har 35 års erfaring i fremstilling af fælge på egen fælgfabrik og er en meget stærk partner, når det gælder fælge til industri og landbrug.

Vi er derfor leveringsdygtige i et bredt fælgprogram til gaffeltrucks, landbrugsmaskiner, traktorer og entreprenør­ maskiner.

Fordelen ved samarbejdet med Nordisk Dæk Import er hurtig tilgang til alle nye fælgstørrelser, samt sikkerhed for at nye fælge er afprøvet og testet i hen­hold til nyeste og højeste standarder.

Skræddersyede fælge

Endvidere kan Nordisk Dæk Import på fabrikken i Brørup fremstille alle størrelser fælge til industri og landbrug efter opgave. Det vil sige ud fra størrelse offset og boring, hvorefter fælgen produceres.

Reparationer og tilpasning af fælge

Ud over levering af nye fælge tilbyder vi også reparationer og tilpasning af fælge, f.eks. med ny boring, flytning af nav­ plader, ændringer af bredder m.m.

Lakering af fælge

Vi tilbyder alle fælge og tvillinghjul lakeret efter kunderns ønske i de originalfarver, der er på nutidens traktorer og landbrugsmaskiner

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her