ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Tvilligehjul.png

AP+ Dual Wheels / Duofixx

AP+ Dual Wheels og AP+ Duofixx er en stor succes på markedet - ikke bare i Danmark, men også mange andre steder i Europa.

Vores samarbejdspartner Nordisk Dæk Import A/S er i dag blandt de absolut førende leverandører af tvillinghjul (dual wheels) i Europa. Hos Nordisk Dæk Import skræddersys AP+ tvillinghjulene på eget topmoderne smedeværksted til kundens aktuelle behov. De gør en dyd ud af altid at levere en tip-top kvalitet, og de gør en stor indsats for hele tiden at blive endnu bedre til at forstå kundernes behov, så de kan levere en service på højeste niveau.   

Hvad er et dual wheel?

Et dual wheel (tvillinghjul) er ”ekstra” hjul som passer sammen med det originale hjul i højden. Det behøver ikke at have samme bredde. AP+ Dual Wheels og AP+ Duofixx sidder fast med en mellemring og det antal kroge, der kræves i forhold til dimension og HK.

Hvilke køretøjer kan køre med dual wheels?

Næsten alle traktorer kan køre med AP+ Dual Wheels og AP+ Duofixx. På enkelte modeller kan dual wheels ikke bruges på forhjulene, da de ”lægger” sig ned, når man drejer.

Hvorfor køre med dual wheels?

Man kan med stor fordel bruge AP+ Dual Wheels og AP+ Duofixx for at mindske jordtrykket og dermed forbedre jordstrukturen. Derudover hjælper tvillinghjulet med at ”bære” bedre op under bløde forhold, og trækevnen øges da fladen, der rører jorden, er dobbelt så stor. Der er således flere fordele ved AP+ Dual Wheels og AP+ Duofixx.

Grundigt kvalitetstjek

AP+ Dual Wheels og AP+ Duofixx er TÜV godkendte, det vil sige at produktionen er blevet grundigt tjekket og efterfølgende godkendt af TÜV. Det er et bevis på, at de skrappe kvalitets- og sikkerhedsstandarder overholdes som defineres af TÜV. TÜV-godkendelsen gælder alle AP+ Wheels’ produkter, det signalerer samtidig at AP+ Wheels leverer produkter af høj kvalitet til landbruget og industrien.

Kontakt os

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her