ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

AP+ Dual Wheels og Duofixx

 

AP+ Dual Wheels og Duofixx er en stor succes på markedet - ikke bare i Danmark, men også mange andre steder i Europa.

Vores samarbejdspartner Nordisk Dæk Import A/S er i dag blandt de absolut førende leverandører af tvillinghjul (dual wheels) i Europa. Hos Nordisk Dæk Import skræddersys AP+ tvillinghjulene på eget topmoderne smedeværksted til kundens aktuelle behov. De gør en dyd ud af altid at levere en tip-top kvalitet, og de gør en stor indsats for hele tiden at blive endnu bedre til at forstå kundernes behov, så de kan levere en service på højeste niveau.   

Hvad er et dual wheel?

Et dual wheel (tvillinghjul) er ”ekstra” hjul som passer sammen med det originale hjul i højden. Det behøver ikke at have samme bredde. AP+ Dual Wheels og Duofixx sidder fast med en mellemring og det antal kroge, der kræves i forhold til dimension og HK.

Hvilke køretøjer kan køre med dual wheels?

Næsten alle traktorer kan køre med AP+ Dual Wheels og Duofixx. På enkelte modeller kan dual wheels ikke bruges på forhjulene, da de ”lægger” sig ned, når man drejer.

Hvorfor køre med dual wheels?

Man kan med stor fordel bruge AP+ Dual Wheels og Duofixx for at mindske jordtrykket og dermed forbedre jordstrukturen. Derudover hjælper tvillinghjulet med at ”bære” bedre op under bløde forhold, og trækevnen øges da fladen, der rører jorden, er dobbelt så stor. Der er således flere fordele ved AP+ Dual Wheels og Duofixx.

Grundigt kvalitetstjek

AP+ Dual Wheels og Duofixx er TÜV godkendte, det vil sige at produktionen er blevet grundigt tjekket og efterfølgende godkendt af TÜV. Det er et bevis på, at de skrappe kvalitets- og sikkerhedsstandarder overholdes som defineres af TÜV. TÜV-godkendelsen gælder alle AP+ Wheels’ produkter, det signalerer samtidig at AP+ Wheels leverer produkter af høj kvalitet til landbruget og industrien.

Se vores fælgproduktion her

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her