Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Leasing og partnere

Leasing samarbejdspartnere

Super Dæk service samarbejder med alle de største leasing selskaber i Danmark når det omhandler udskiftning af dæk og fælge. Vi opbevarer, klargører og monterer også sæsonhjul og har absolut branchens bedste onlinebooking samt opbevaringskoncept så du som leasing bruger ubesværet kan køre både vinter og sommer i møde.

Fordelskort og rabataftaler

Ligeledes samarbejder Super Dæk Service med de fleste seriøse partner koncepter i Danmark så du som kunde kan opnå rabat eller andre fordele når det omhandler udskiftnig af dæk, reparation og service af din bil.

Nedenfor kan du nemt og overskueligt se vores samarbejdspartnere og klik blot på vores partnerens logo for at få yderligere oplysninger.

Gældende for alle rabataftaler så kan disse ikke kombineres med hinanden.

Ligeledes bedes du som kunde altid oplyse at du vil gøre brug af en gældende rabat/samarbejdsaftale inden enhver prisforespørgelse, dette er fuldt ud i overenstemmelse med vores partnere.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her