ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Regummierede dæk
Kontakt en salgskonsulenter

Du har altid mulighed for en gratis og uforpligtende samtale med en salgskonsulent indenfor dit erhverv.

 

Ordentlig rådgivning

Regummiering

Moderne lastvognsdæks bærende kontruktion - karkassen - er fra de førende nydæksproducenter konstrueret til flere hundredtusinder kilometers kørsel. Derfor er det sund fornuft og god økonomi at forny dækkenes slidbaner, op til flere gange.

Regummiering er sund fornuft. Ikke blot for miljøet, men også i høj grad for økonomien. Mange transportfirmaer har allerede set fordelene ved at køre på regummierede dæk, som er af minimum samme kvalitet som nye dæk.

Den gode kvalitet fra danske fabrikker med stolte håndværksmæssige traditioner garanterer dæk som fuldt ud modsvarer fabriksnye og endda med store resursebesparelser.

En miljørigtig løsning

Regummiering sidestilles med ”genbrug”, hvorfor der er en miljømæssig faktor. Fornuften er straks til at få øje på. Råvareforbruget reduceres med ca. 75 procent. Regummiering giver det nedslidte dæk et nyt liv, hvilket resulterer i mærkbare energibesparelser og væsentlig mindre CO2-udledning.

Når det gælder transportvirksomheders grønne regnskab, har regummierede dæk en klar positiv effekt. Er rullemodstand og kilometerydelse så oven i købet på højde med nye dæk, er regummierede dæk hele vejen igennem en miljørigtig løsning.

Husk at du også kan få serviceret dine lastbiler på vores +60 værksteder og dækcentre.

Spørgsmål?

Ring til Super Dæk på 7615 3000 og hør mere om vores lastvognsdæk.

 

 

Kvalitet og garanti

Medlemmer af Fabrikantforeningen for Regummierede Dæk i Danmark producerer dæk, som lever op til ECE-regulativ 109, hvilket garanterer, at de regummierede dæk har samme kvalitet som nye dæk.

For at opretholde ECE-certificeringen testes de regummierede dæk efter præcis samme normer som nye dæk. Der er derfor garanti for et kvalitetsprodukt, som ikke går på kompromis med hverken sikkerhed eller holdbarhed.

 

 

Euroband

Siden Eurobands start i 1979 har produkter og processer undergået en konstant forbedring med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed og effektivitet. Dæk kan regummieres flere gange - alt efter deres anvendelse. De samlede omkostninger i forbindelse med et dæks samlede levetid er den eneste anvendelige måleok. Euroband giver dig mulighed for at spare penge én gang, to gange, tre gange …
Kontakt os

Noktop

Nokian Tyres er den største skandinaviske producent af mønstre til regummierede dæk. Virksomhedens produkter er udviklet og testet under krævende forhold, og Noktop produkterne er slidstærke og giver perfekt vejgreb selv under meget vanskelige forhold. Som bruger af Noktop-produkterne får man “value for money”, og kendetegnende for Noktop er lav rullemodstand samt minimal varmeudvikling og fremragende slidstyrke.
Kontakt os

 

 

 

Services, der holder jer godt kørende

Vil du vide mere om dæk og fælge til erhverv?

Udfyld formularen og vores salgsafdeling vil kontakte dig hurtigst muligt.


Du er også velkommen til at ringe på:

7615 3000

eller kontakte en af vores salgskonsulenter direkte

Find salgsperson

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med tips

Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP