ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
En kundeaftale med mekanisk fokus
Vil du vide mere?

Kontakt en af vores salgskonsulenter

Du har altid mulighed for en gratis og uforpligtende samtale med en salgskonsulent indenfor dit erhverv.

 

Ordenlig rådgivning

En kundeaftale med mekanisk fokus, der holder din forretning kørende

Vores landsdækkende kæde med knap 70 afdelinger, tilbyder både dækservice og mekanisk reparation af dine person- og varebiler. Vi tilbyder en kundeaftale der er tilpasset dit behov og giver dig ensartede vilkår i alle afdelinger.

Danmarks største dæklager giver dig leveringssikkerhed. Branchens største flåde af servicebiler til udkørende dækservice (+70) sikrer dig hurtig hjælp.

Du får endvidere 2 års SDS Mobilitet uden beregning samt skadesservice og rudeskift.

Kontakt os og få en nærmere drøftelse af en effektiv kundeaftale til din forretning.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os og få en nærmere drøftelse af en effektiv kundeaftale til din forretning.

 

SDS Mobilitet

Når du hos Super Dæk får foretaget et Premium serviceeftersyn, Premium+ serviceeftersyn, en Serviceaftale eller en Service og Reparationsaftale får du tryghed med i købet. Vi giver dig nemlig 24 måneders SDS Mobilitet med i købet uden yderligere beregning. I den blå boks til højre, kan du læse mere om hvorfor du skal vælge en af vores serviceeftersyn eller serviceaftaler.

Hvad får du med SDS Mobilitet?

SDS Mobilitet omfatter mange forskellige services, hvis du skulle være så uheldig at uheldet er ude. Herunder ser du hvad SDS Mobilitet dækker:

Starthjælp

Starthjælp omfatter startstrøm. Såfremt starthjælp ikke virker forsøges nødreparation, og er det ikke muligt, ydes bugsering til nærmeste Super Dæk autoværksted.

Ved punktering

Nødtætning eller skift af hjul til lovligt reservehjul med tilhørende bolte, der passer til fælg og som forefindes i eller ved bilen. Såfremt hjulskifte eller nødtætning ikke er muligt ydes bugsering til nærmeste Super Dæk autoværksted

Nødreparationer

Nødreparationer ydes, såfremt det er muligt i tilfælde af driftstop eller såfremt bilen ikke kan fortsætte kørslen lovligt. Nødreparationer er midlertidige reparationer såsom starthjælp, der ikke skyldes mangel på strøm. Nødreparation kan bestå af reparation af udstødning, udbringning af brændstof eller udskiftning af mindre reservedele såsom sikringer, relæ, batteri, bilbatteri, ventilator-rem, pærer etc. Du betaler særskilt for forbrugte forbrugs- og reservedele.

Døroplukning

Døroplukning dækker oplukning af bil, når nøgler ligger i bilen, såfremt det kan foregå forsvarligt og uden tilkald af låsesmed. Du afholder selv eventuelleomkostninger til brug af låsesmed. Hvis døroplukning ikke er mulig ydes bugsering til nærmeste Super Dæk autoværksted.

Bugsering til værksted

Bugsering dækker, når bilen er udsat for skade eller driftstop og efter Super Dæks vurdering ikke kan repareres på stedet. Bilen transporteres til nærmeste Super Dæk autoværksted. Der ydes én transport per skade eller driftsstop. Dækker også i forbindelse med biltyveri eller færdselsuheld. Ved bugsering ved tyveri skal tyveriet været anmeldt til politiet.

Fritrækning

Fritrækning ydes, når bilen er kørt fast i mudder, blød jord, sand, sne eller lignende samt hvis din bil er kørt i grøften. Fx fritrækning på campingpladser, festivalpladser, strand eller lignende arealer. Ved fritrækning på hjemadressen forudsættes det, at der er foretaget påkrævet snerydning.

Vidererejse af fører og passagerer

Bugseres bil til værksted, og der er et behov for at komme videre, transporterer Falck fører og passagerer til det nærmeste Super Dæk autoværksted eller offenligt transportmiddel. Vælger fører og passagerer transport med Falck, kan man blive sat af undervejs på den planlagte kørestrækning, hvis Redderens skønner detforsvarligt.

Bestil et serviceeftersyn her

Hvilken service skal du vælge?

Vælg Basis eller Premium serviceeftersyn, hvis …

 • Din bil er 5 år gammel eller ældre
 • Har et begrænset kilometerforbrug
 • Du ønsker serviceeftersyn til en fornuftig pris

Vælg Premium+ serviceeftersyn, hvis …

 • Du ønsker at bevare fabriksgarantien
 • Du har et lidt større kørselsbehov
 • Ønsker SDS Mobilitet

 

Hvilken aftale skal du vælge?

Vælg en Serviceaftale, hvis …

 • Du gerne vil kende dine udgfter til service
 • Du ønsker service efter fabrikantens forskrifter
 • Du ønsker at fordele dine udgifter jævnt over hele året

Vælg Service og Reparationsaftale, hvis …

 • Du gerne vil undgå uforudsete værkstedsregninger
 • Du ønsker et nemt overblik over din biløkonomi
 • Du ønsker et fast budget til din bil

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP