ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Regummierede dæk.png

Regummierede dæk

Euroband

Siden Eurobands start i 1979 har produkter og processer undergået en konstant forbedring med hensyn til nøjagtighed, pålidelighed og effektivitet. Dæk kan regummieres flere gange - alt efter deres anvendelse. De samlede omkostninger i forbindelse med et dæks samlede levetid er den eneste anvendelige målestok. Euroband giver dig mulighed for at spare penge én gang, to gange, tre gange...

Noktop

Nokian Tyres er den største skandinaviske producent af mønstre til regummierede dæk. Virksomhedens produkter er udviklet og testet under krævende forhold, og Noktop produkterne er slidstærke og giver perfekt vejgreb selv under meget vanskelige forhold. Som bruger af Noktop-produkterne får man "value for money", og kendetegnende for Noktop er lav rullemodstand samt minimal varmeudvikling og fremragende slidstyrke.

Dæktest

Euroband har for nylig foretaget en test, hvor koldvulkaniserede dæk med Nokian NT40 Noktop mønster fra Euroband skulle afprøves i selskab med varmvulkaniserede dæk fra en stor international producent. Dækkene blev testet over cirka 236.000 kilometer. Det varmvulkaniserede dæk havde lidt flere kilometer i sig end Nokian NT40, men da Eurobands koldvulkaniserede dæk med Nokian NT40 mønster er billigere, vinder Euroband på billigste kilometerpris, og dermed får vognmanden i sidste ende mest ”value for money” med Euroband.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her