ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
SDS - Send en uopfordret ansøgning

Uopfordret ansøgning

Hos SDS ved vi at baggrunden for vores succes, er vores dygtige og kompetente medarbejdere. Vi ved at en kæde aldrig er stærkere end det svageste led - og at vores styrke ligger i samarbejdet mellem de enkelte afdelinger. SDS søger løbende nye kollegaer, der kan hjælpe med at sikre virksomhedens fortsatte succes.

Er du en person der vægter HASTIGHED, KØBMANDSSKAB og KVALITET højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team af dygtige medarbejdere
der vil være BRANCHENS BEDSTE.

Emnebank

Vi bruger ofte vores emnebank aktivt, når der opstår ledige stillinger. Har du lyst til et samarbejde med os i SDS? Her har du muligheden for at sende en uopfordret ansøgning. For at gøre det let for dig, har vi inddelt de forskellige jobs i kategorier.

Administration

Det kræver et solidt og velfungerende bagland at levere en komplet og professionel service i høj kvalitet til vores kunder. Er du omstillingsparat, har overblikket, er fagligt stærk, kan og vil du vise synlige resultater?

Send uopfordret ansøgning

Afdelingsleder

Har du talent for salg, service og planlægning? Du er ikke bange for at bruge hænderne og løbe stærkt i en travl hverdag? Det ligger dig naturligt at holde hovedet koldt i pressede situationer og du trives med at lede et værksted, hvor det er dine kompetencer der afgør dine muligheder. Det ligger dig lige til højrebenet at være smilende og opmuntrende i forhold til såvel kunder som medarbejdere.

Send uopfordret ansøgning

Værkfører

Har du talent for salg, service og planlægning? Kan du se dig selv i en travl hverdag hvor du kan være afdelingslederens stedfortræder i dennes fravær, strukturere og planlægge afdelingens daglige arbejdsopgaver. Er det dine kompetencer?

Send uopfordret ansøgning

Mekaniker

Har du hænderne skruet rigtigt på? Du er god til at vejlede og betjene vores kunder og din venlige attitude gør samarbejdet med kunderne såvel som kollegaerne nemt. Ligger det naturligt for dig at være selvstændig og samarbejdsvillig? Er du måske vores nye medarbejder?

Send uopfordret ansøgning

Service- /dækmontør

Uanset om det er sol, regn eller sne, skal vores kunder i marken, på vejen og i landet serviceres med et smil. Er du klar til at rykke ud til vores kunder i tide/utide og indgå i en del af en vagtordning, hvor du er klar til at få sorte fingre? Kan du gøre en forskel?

Send uopfordret ansøgning

Lærling

Har du lysten til at lære? Ønsker du en fremtid som mekaniker? Er du indstillet på at få sorte fingre dagligt, og har du den rigtige indstilling til din fremtidige uddannelse, er du måske vores nye mekanikerlærling.

Send uopfordret ansøgning

Sæsonmedarbejder

Har du modet, viljen og lysten til at hjælpe i vores travle perioder, hvor det går rigtig stærkt? Kan du montere dæk eller er du klar til at lære det, er du måske vores ekstra hænder i en travl periode.

Send uopfordret ansøgning

Kan du mere?

Har du ikke fundet dig selv i en af vores specifikke jobkategorier, og brænder du for at være med til at skabe succes, rummer SDS mange muligheder for dig. Tør du tage udfordringen op?

Send uopfordret ansøgning

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her