ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Super Dæk gearer op med Bosch Car Service

De første Super Dæk autoværksteder speeder op og sætter i 7. gear med Bosch Car Service!

Det nye samarbejde med Bosch giver endnu højere kvalitet og toptunet service. I fremtiden bliver vores mekanikere uddannet Bosch Car Service-teknikere og får adgang til det førende testudstyr fra Bosch. Det betyder en endnu mere præcis fejlfinding, fordi vi i Bosch’ internationale system trækker data fra biler af samme mærke og årgang fra hele verden.

Det betyder det for dig, som kunde

For dig som kunde giver det endnu højere kvalitet og toptunet service. I fremtiden bliver vores mekanikere uddannede Bosch Car Service-teknikere og får adgang til det førende testudstyr fra Bosch. Det betyder en mere præcis fejlfinding, fordi vi via Bosch, altid vil være i besiddelse af det mest opdaterede data, fra alle førende fabrikanter i verden. Med andre ord rykker Super Dæk, med dette samarbejde, ind i en ny liga som høj-kvalitetsautoværksted.

Foreløbigt bliver 23 Super Dæk autoværksteder gearet med Bosch Car Service, og i fremtiden er det vores ambition, at alle vores Super Dæk værksteder følger trop. Den løbende udrulning sikrer, at vi hverken går på kompromis med den faglighed, ordentlighed eller kvalitet, som vi altid har været kendt for.

Når du som kunde triller ind hos Super Dæk gearet med Bosch Car Service, bliver du som altid mødt af den nærværende, lokale service og kendskabet til netop din bil. Men vi har udvidet værktøjskassen med Bosch’ topmoderne testudstyr, der sætter servicen i endnu højere gear. Det øger hastigheden i diagosticeringen, og din dedikerede mekaniker kan med adgang til den nyeste viden og teknik på kort tid lave et ganske normalt service, eller stille rette diagnose, der giver mange problemfrie kilometer ud i fremtiden. Du kan have tillid til, at vi med Bosch Car Service finder løsningen, der holder dig godt kørende.

Find nærmeste afdeling

 

Nu endnu bedre kørende

Super Dæk får med Bosch Car Service det perfekte partnerskab, som giver landsdækkende, lokal service med tysk kvalitet og adgang til den seneste datadrevne teknologi og specialviden. Her er rene linjer og garanti for Bosch-reservedele af højeste kvalitet, der er kernen i enhver bil på de danske veje. Det nye samarbejde holder os på sporet, og nye, høje krav fra Bosch til vores faglighed sikrer, at vi er gearet til at være branchens bedste.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP