ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Sommerdæk
Skift til sommerdæk

Vil du forrest i køen, så bestil tid til hjulskifte allerede nu. Vi opbevarer tilmed dine vinterdæk, hvis du også er træt af at have dem stående.

 

Få tips og tricks

Sommerdæk

Hvad er forskellen på de billige sommerdæk og dyre sommerdæk?

Vi har hos Super Dæk Service et bredt udvalg af både billige og dyre sommerdæk. Ligegyldigt om du vælger et billigt eller dyrere sommerdæk, så er det vigtigt at du vælger et dæk, der passer til både dig og din bil. Et fuldt funktionsdygtigt sommerdæk er essentielt for både din sikkerhed og en optimal benzinøkonomi.

Det er blevet lettere som bilist at vælge nye dæk. Alle nye dæk er blevet mærket efter, hvordan de klarer sig i regnvejr, deres støjniveau og påvirkning på brændstoføkonomien. Mærkninger på vinter-, helårs- og sommerdæk fungerer som gode guidelines, men vi rådgiver gerne, så vi kan finde det rette dæk til dig og din bil.

Hvorfor skifte til sommerdæk?

Et godt sommerdæk er lige så vigtigt i mildt og varmt vejr, som et vinterdæk er, når temperaturen falder og det sner.

Hvis du skal føle dig tryg på vejen, er det vigtigt, at du har fuld tillid til dit dæk. Den eneste kontakt din bil har med vejen, er de fire små dækflader på størrelse med fire håndflader. Disse områder har ansvar for din kontrol over bilen, når du drejer, bremser og accelererer. Mens de fleste dæk på markedet klarer sig fint på en tør vej, er det i det våde føre, de bliver sat på prøve, så hold særligt øje med denne egenskab.

Hvis du bruger vinterdæk om sommeren, skal du ligeledes være opmærksom på, at dine dæk bliver slidt 20% hurtigere end normalt. Derfor kan det være en god idé at skifte til sommerdæk, også selvom du ikke kører særlig meget. 

Mønsterdybde på mit dæk?

Det er bedre at have nye billigere dæk på din bil, fremfor at beholde slidte dyre dæk. Selvom lovkravet på dæk er minimum 1,6 mm, så anbefaler FDM, at du bør overveje at skifte dæk, når de er slidt ned til 3 mm. Mønsterdybden har stor indflydelse på, hvor meget kontaktflade du har med vejen, og hvor godt dækket fjerner vand, når det regner.

Skal jeg skifte til sommerdæk, hvis jeg har helårsdæk?

Et helårsdæk er typisk bedre om vinteren end om sommeren. Det hænger sammen med at helårsdæk er et vinterdæk, der er M+S mærket. Det betyder, at producenten har givet dækket både sommer- og vinteregenskaber, men uanset har vinter og helårsdæk en længere bremselængde på både våd og tør sommervej.

Sommerdæk og fælge - alufælge eller stålfælge

Skal du have nye fælge til dine sommerdæk, kan Super Dæk Service naturligvis også hjælpe med dette. Vi har både de designede alufælge og de mere robuste stålfælge. Er du i tvivl om, hvilke lovkrav der er gældende kan Super Dæk Service hjælpe.

Alufælger er lettere end stålfælge, hvilket giver en bedre brændstoføkonomi. Stålfælge er generelt billigere end alufælge og er mere robuste.

Priser og tilbud på sommerdæk

Ved at klikke ind i vores webshop og vælge sommerdæk har du mulighed for at se priserne på alle vores sommerdæk. Du finder altid et godt tilbud på sommerdæk i vores sortiment. En smart måde at finde de relevante sommerdæk på er ved at indtaste din nummerplade. Herefter viser vi kun de sommerdæk, der passer til dit bilmærke og model. Lettere bliver det ikke.

 

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP