ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Til dig, der ikke har lyst til
at hænge i bremsen
Book tid til bremseservice

*Denne pris gælder kun ved onlinebooking.

Vi er eksperter i bremser, og vi kan servicere alle biler uanset mærke og årgang.

 

Bremse-service
fra 1.295*,-

Vores bremseservice holder dine bremser i god form

Vejr og vind er hårdt ved bilens bremser og kaster bogstaveligt talt grus i maskineriet og giver øget risiko for rust, ødelagte dele, nedsat bremseevne og i værste fald et totalt bremsesvigt. Derfor anbefaler vi, at du jævnligt servicerer dine bremser. Har du en elbil, anbefaler vi faktisk at du får dem tjekket en gang årligt. Især, hvis du til tider oplever ubehagelige mislyde, eller hvis du oplever at bilen trækker til siden ved nedbremsning. Men også hvis du blot vil være helt sikker. Faktisk er det en god idé for alle bilister at få bremserne tjekket, da man ikke altid kan høre, hvis der er problemer. I en elbil bliver bremsesystemet ofte overset, fordi man ikke bruger bremserne i lige så høj grad, som ved en konventionel bil.

Husk, hvis lampen for håndbremsen lyser op i instrumentbrættet, er det ofte tegn på, at bilen mangler bremsevæske, eller at denne er slidt. I denne situation bør du altid kontakte dit lokale Super Dæk værksted for at få bremsevæsken skiftet, og vores mekanikere vil altid tjekke både bremsevæskens niveau og kogepunkt.

Book tid

 

Bremserne er en af bilens vigtigste sikkerhedselementer og bør efterses minimum en gang om året.

Hos Super Dæk laver vi bremseservice på både el-, hybrid-, diesel-, og benzinbiler.

Spørgsmål?

Ring til Super Dæk på 7615 3000 og hør mere om bremseservice.

 

Bremseservice til diesel/benzin/hybridbil

kr. 1.295,-
  • Adskillelse og rens af for- og bagbremser
  • Smøring af for- og bagbremser
  • Justering af for- og bagbremser
Book tid

E-CARE Bremseservice til elbiler

kr. 1.792,-
  • Adskillelse og rens af for- og bagbremser
  • Smøring af for- og bagbremser
  • Justering af for- og bagbremser
Book tid

Derfor er det vigtigt at få bremserne kontrolleret

Der er mange grunde til at vedligeholde bilens bremser. Det er naturligvis vigtigt for din sikkerhed, at bremserne kan agere optimalt i en farlig situation. Derudover øger du også bremsernes levetid, når du bestiller et bremseservice. Her sørger vores mekanikere nemlig for at adskille og smøre bremserne, som forhindrer, at de sætter sig fast og bliver ødelagt. Du kan faktisk også forlænge levetiden på bilens dæk ved at holde bilens bremser i god form. En bil der bremser skævt, kan nemlig slide unødigt på dækkene.

Book tid

Hvor ofte skal du tjekke dine bremser?

Det er individuelt, hvor ofte du skal have kontrolleret dine bremser. Behovet for bremseservice afhænger nemlig af dit kørselsbehov og din kørestil: Bremser du hårdt eller blødt? Kører du mange eller få kilometer? Korte eller lange ture? Bykørsel eller længere ture ad gangen?

Det kommer også an på hvilken type bil du kører. Elbiler anbefales at få efterset og renset bremserne minimum en gang årligt.

Vi anbefaler, at du jævnligt får efterset bremserne uanset hvilken bil du kører, fordi du ikke altid kan høre, om der er noget galt.

 

Ofte stillede spørgsmål om bremseservice

Bremseservice betyder, at vi skiller bremserne ad og blandt andet sørger for at rense bremseklodser og bremseskiver. Derudover smøre vi dem, inden de samles igen.
FDM anbefaler, at bilen som minimum får renset bremserne en gang om året, da det bl.a. forlænger bremsernes levetid.
Du bør for det første skifte bremsevæsken efter fabrikantens forskrifter - gerne hvert andet år. Desuden er det en god idé at du fjerne eventuelt smuds på bremseklodserne. Dette kan evt. gøres ved dækskifte fra sommer til vinter. Endelig bør du en gang om året få dine bremser serviceret.
Det er individuelt, hvor længe bremser holder. Det kan blandt andet afhænge af dit kørselsmønster. Dvs., om du primært kører i byen eller kører lange stræk på motorvejen, og om du primært foretager hårde eller bløde opbremsninger.
Larmer bremserne når du drejer, har de en skurrende lyd når du bremser, træder du bremsepedalen helt i bund før den reagerer, er nogle af de tegn, som du skal være opmærksom på.

Book tid til bremseservice

Book tid Eller ring på 7615 3000

Book en tid til bremseservice nu. Det forlænger bremsernes levetid, fjerner evt. støj og modvirker, at de sætter sig fast og bliver ødelagt.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP