ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Tjek. Dobbelttjek. Aircontjek.
Lad vores servicemindede mekanikere servicere din bil.
Aircon-service
fra
995,-
Book airconservice

Service på aircondition- eller klimaanlæg, inkl. kølemiddel, klimakompressorolie og sporemiddel.

Vælg mellem Basis, Premium og Premium +

Aircondition­service og klimaanlæg

Mange aircondition- og klimaanlæg taber med tiden kølemidlet og får dermed nedsat køleevne. I ekstreme tilfælde kan køleevnen være helt væk. Derfor er det nødvendigt med periodisk airconservice.

Vi er eksperter i udskiftning af kondensatorer, kompressorer og mange andre dele til aircondition- og klimaanlæg, og vi kan servicere alle biler uanset mærke og årgang. Kontakt din lokale Super Dæk Service og book tid til et airconservice – så kan du være sikker på, at bilen kan køre køligt igennem sommeren.
Book tid her

Årlig vedligeholdelse af dit klimaanlæg sikrer dig optimal køleeffekt.

Og fordi du slipper for dyre reparationer, er der rigtig mange penge at spare.

Spørgsmål?

Ring til Søren på 7615 3000 og hør mere om aircon-service.

Basis

Bestil Basis kr. 995,-

Premium

Bestil Premium kr. 1.195,-

Premium+

Bestil Premium+ kr. 1.395,-

Aircondition kræver et service

Forskellen mellem et klima- og et airconditionanlæg findes typisk i antallet af sensorer og hvordan, anlægget styres. Et klimaanlæg er oftest styret af forskellige følere og sensorer rundt omkring i kabinen. Du fortæller anlægget, hvilken temperatur du ønsker, og anlægget vil herefter sørge for at holde denne temperatur. Et airconditionanlæg har oftest kun en tænd- og sluk-knap, og det har ikke følere og sensorer tilknyttede.

Et airconditionanlæg vil tabe kølemidlet i løbet af året, og når mængden af kølemiddel bliver for lav, mister det køleeffekten. Dette er grunden til, at det er vigtigt at få foretaget et service af airconditionanlægget hvert år.

 

 

 

Ofte stillede spørgsmål om aircon

Hos Super Dæk Service har vi sammensat tre forskellige airconditionservice-pakker, så du altid kan vælge den service, der matcher dine og din bils behov bedst. I vores Airconservice Basis får du et grundigt serviceeftersyn af bilens aircondition- eller klimaanlæg, og vi fylder nyt kølemiddel, sporemiddel og klimakompressorolie på bilen. Med vores Airconservice Premium får du også udskiftet bilens pollenfilter, og vælger du vores Airconservice Premium+ får du renset luften i kabinen, således at alle mikroorganismer fjernes. Der er altså rig mulighed for, at du kan finde lige netop den service, som din bil har brug for.
Et airconditionanlæg (A/C-anlæg) køler den luft, der pumpes ud i kabinen, og du skal selv styre temperaturen. På et klimaanlæg skal du blot indstille temperaturen, så sikrer anlægget, at temperaturen holdes konstant. Begge typer af anlæg skal have service.
Alle anlæg, der trækkes af bilens motor, koster energi. Et helt moderne klimaanlæg koster dog kun meget lidt, da styringen af kompressoren i dag er meget mere præcis end før i tiden. Brændstofforbruget øges derfor kun meget lidt i moderne klimaanlæg. Aircondition har et ry for at bruge meget benzin, men hvad er fakta? Det koster benzin at køre med aircondition, men det er heller ikke gratis at køre med vinduerne rullet ned. Nedrullede sideruder forstyrrer luftstrømmen langs bilen, og dette kan give højere luftmodstand og dermed højere benzinforbrug. Alle moderne biler er designet til at køre med lukkede sideruder. Aircondition sluger normalt mellem 0,1-1 liter brændstof pr. 100 km. Bilradioen koster et merforbrug på mellem 0,06-0,21 liter pr. 100 km. Kørsel med et for lavt dæktryk på blot 0,5 bar betyder 2-3 procent større benzinforbrug. Kørsel med tagboks øger brændstofforbruget op til 10-20 procent og for cykelholder og cykler betyder det ca. 10-15 procent øget brændstofforbrug.
Først og fremmest er det naturligvis vigtigt med airconditionservice for din egen og dine medpassagernes skyld, idet I selv kan justere temperaturen til et niveau, der gør køreturene behagelige, særligt i de varme sommermåneder. Men det er også en god idé jævnligt at bestille tid til airconditionservice, så du undgår dyre reparationer på bilen. Hvis mængden af kølemiddel bliver for lav, vil anlægget begynde at slide på olien, der sørger for at smøre de mindre O-ringe, som holder systemet tæt. Og når olien slides, vil anlægget også blive slidt – og det kan i sidste ende betyde dyre reparationer på bilen.
Funktionen i et airconditionanlæg til bilen er en kølevæske som under lavt tryk omdannes til gas. Denne proces afgiver kulde, som sendes ind i bilen. Den varme luft, som også dannes under processen, ledes væk udenfor. Da kold luft indeholder mindre fugt end varm luft, kan der opstå kondensvand, som skal ledes bort. Derfor kan du opleve, at der på varme sommerdage drypper vand fra airconditionanlægget under bilen. Da airconditionanlægget taber kølervæske, bør du hvert år tage den til et serviceeftersyn. Et godt råd er også at få skiftet pollenfilteret ved samme lejlighed. Mange kører rundt med anlæg, der er fuld af skimmelsvamp, og du risikerer derfor at blæse bakterier og beskidte pollen ind i kabinen.

Book et airconservice online

Book en tid Eller ring på 7615 3000

Vi sørger for, at din bil er tjekket og kontrolleret.

Her kan du vælge mellem Basis, Premium og Premium+

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her