ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Få sund luft i din bil
Nu kun 599,-
Book Airconservice

Service på aircondition- eller klimaanlæg,
inkl. kølemiddel, olie og sporstof.

Tilbuddet er med fuld opfyldning af kølemiddel.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan servicere biler med Co2 anlæg.

Aircon-service
fra
599,-

Aircon­service og klimaanlæg


Mange aircondition- og klimaanlæg taber med tiden kølemidlet og får dermed nedsat køleevne. I ekstreme tilfælde kan køleevnen være helt væk. Derfor er det nødvendigt med periodisk airconservice, gerne årligt - så er du nemlig super godt dækket.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan servicere biler med Co2 anlæg.

Airconservice for bare 599,-

Tilbuddet er inklusiv fuld påfyldning af kølemiddel på dit airconditionanlæg.

Når du booker et airconservice hos Super Dæk har du muligheden for at tilkøbe en aircon kabinerens for bare 249,-

Inde i dit airconditionanlæg kan der udvikle sig bakterier og skimmel, hvilket kan føre til ubehagelig lugt og evt. allergiske reaktioner for bilens passagerer.

Ren luft i kabinen for bare 249,-

Når du booker et airconservice hos Super Dæk har du muligheden for at tilkøbe en aircon kabinerens for bare 249,- Inde i dit airconditionanlæg kan der udvikle sig bakterier og skimmel, hvilket kan føre til ubehagelig lugt og evt. allergiske reaktioner for bilens passagerer.

Med et aircon kabinerens fjerner vi bakterier, skimmel og vira i din kabine, så den dårlige lugt forsvinder*.

* Den dårlige lugt kan også skyldes, at der er gået mug eller bakterier i dit pollenfilter. Det er ikke en del af et airconditionservice at få udskiftet sit pollenfilter, men vi tjekker naturligvis om dit filter trænger til en udskiftning, og kontakter dig hvis det er tilfældet.

Hvad er et airconservice?

En forudsætning for at få lavet et airconditionservice er at dit airconditionanlæg virker. Et airconservice er nemlig et service af dit anlæg, hvor vi vacuumtester systemet og tjekker for lækager og skader i anlægget. Derefter fylder vi kølemiddel, klimakompressorolie og sporemiddel i anlægget.

Skulle vi opdage fejl eller utætheder, er vi også eksperter i at reparere airconditionanlæg, og står altid klar til at rådgive dig, samt lave et tilbud på en reparation.

Hvorfor få lavet airconservice?

Der er mange fordele ved, at få foretaget et airconservice, både for din bils skyld, men også for din egen.

Fordele ved periodisk service af aircondition- eller klimaanlæg:

  • Det sikrer bilens køleevne.
  • Regelmæssig airconservice forlænger anlæggets levetid, og kan spare dig for de mange penge et defekt anlæg koster.
  • Bedre indeklima i bilen – et airconditionanlæg kan gemme masse bakterier, støv og kan skabe fugt i bilen.

Tegn på, at det er tid til airconservice:

  • Din aircondition køler ikke, som den plejer.
  • Der er en ubehagelig lugt, når du tænder aircondition - dette kan være tegn på mug eller andre bakterier i systemet.
  • Dine ruder dugger, når aircondition er tændt.
  • Din aircondition laver usædvanlige lyde, når det tændes.

Super Dæk Service er eksperter i udskiftning af kondensatorer, kompressorer og mange andre dele til aircondition- og klimaanlæg, og vi kan servicere alle biler uanset mærke og årgang. Kontakt din lokale Super Dæk Service og book tid til et airconservice.

Årlig vedligeholdelse af dit klimaanlæg sikrer dig optimal køleeffekt.

Og fordi du slipper for dyre reparationer, er der rigtig mange penge at spare.

Spørgsmål?

Ring til os på 7615 3000 og hør mere om airconservice.

 

Basis

Bestil Basis kr. 599,-

Aircondition kræver et service

Forskellen mellem et klima- og et airconditionanlæg findes typisk i antallet af sensorer og hvordan, anlægget styres. Et klimaanlæg er oftest styret af forskellige følere og sensorer rundt omkring i kabinen. Du fortæller anlægget, hvilken temperatur du ønsker, og anlægget vil herefter sørge for at holde denne temperatur. Et airconditionanlæg har oftest kun en tænd- og sluk-knap, og det har ikke følere og sensorer tilknyttede.

Et airconditionanlæg vil tabe kølemidlet i løbet af året, og når mængden af kølemiddel bliver for lav, mister det køleeffekten. Dette er grunden til, at det er vigtigt at få foretaget et service af airconditionanlægget hvert år.

 

 

Ofte stillede spørgsmål om aircon

Vi anbefaler et årligt aircon service. Både fordi der samles skidt i systemet, som kan påvirke luftkvaliteten i bilen og forårsage mug, men også for pengepungens skyld. Hvis der går for længe mellem services kan det belaste dit airconsystem, og på sigt ødelægge det. Hold øje med de ovenstående tegn, og få dit system tjekket en gang årligt - så er du godt dækket.
Et airconditionanlæg (A/C-anlæg) køler den luft, der pumpes ud i kabinen, og du skal selv styre temperaturen. På et klimaanlæg skal du blot indstille temperaturen, så sikrer anlægget, at temperaturen holdes konstant. Begge typer af anlæg skal have service.
Alle anlæg, der trækkes af bilens motor, koster energi. Et helt moderne klimaanlæg koster dog kun meget lidt, da styringen af kompressoren i dag er meget mere præcis end før i tiden. Brændstofforbruget øges derfor kun meget lidt i moderne klimaanlæg. Aircondition har et ry for at bruge meget benzin, men hvad er fakta? Det koster benzin at køre med aircondition, men det er heller ikke gratis at køre med vinduerne rullet ned. Nedrullede sideruder forstyrrer luftstrømmen langs bilen, og dette kan give højere luftmodstand og dermed højere benzinforbrug. Alle moderne biler er designet til at køre med lukkede sideruder. Aircondition sluger normalt mellem 0,1-1 liter brændstof pr. 100 km. Bilradioen koster et merforbrug på mellem 0,06-0,21 liter pr. 100 km. Kørsel med et for lavt dæktryk på blot 0,5 bar betyder 2-3 procent større benzinforbrug. Kørsel med tagboks øger brændstofforbruget op til 10-20 procent og for cykelholder og cykler betyder det ca. 10-15 procent øget brændstofforbrug.
Først og fremmest er det naturligvis vigtigt med airconditionservice for din egen og dine medpassagernes skyld, idet I selv kan justere temperaturen til et niveau, der gør køreturene behagelige, særligt i de varme sommermåneder. Men det er også en god idé jævnligt at bestille tid til airconditionservice, så du undgår dyre reparationer på bilen. Hvis mængden af kølemiddel bliver for lav, vil anlægget begynde at slide på olien, der sørger for at smøre de mindre O-ringe, som holder systemet tæt. Og når olien slides, vil anlægget også blive slidt – og det kan i sidste ende betyde dyre reparationer på bilen.
Funktionen i et airconditionanlæg til bilen er en kølevæske som under lavt tryk omdannes til gas. Denne proces afgiver kulde, som sendes ind i bilen. Den varme luft, som også dannes under processen, ledes væk udenfor. Da kold luft indeholder mindre fugt end varm luft, kan der opstå kondensvand, som skal ledes bort. Derfor kan du opleve, at der på varme sommerdage drypper vand fra airconditionanlægget under bilen. Da airconditionanlægget taber kølervæske, bør du hvert år tage den til et serviceeftersyn. Et godt råd er også at få skiftet pollenfilteret ved samme lejlighed. Mange kører rundt med anlæg, der er fuld af skimmelsvamp, og du risikerer derfor at blæse bakterier og beskidte pollen ind i kabinen.

Book et airconservice online

Book en tid Eller ring på 7615 3000

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP