ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Dæk og fælge
Bestil tid til hjulskifte

Vil du forrest i køen, så bestil tid til hjulskifte allerede i dag. Vi opbevarer dine vinterdæk, hvis du er træt af at have dem stående.

Vi er eksperter i dæk og fælge

Dækkene sikrer jordkontakten

Dine dæk er den eneste direkte kontakt, du har med vejen, når du sidder i din bil. Det er selvsagt ikke lige meget, hvorvidt dine dæk er nedslidte.

Vi udfører professionelt hjulskifte på alle slags køretøjer i en fart. Vi er nemlig eksperter i dæk, og vi er klar til at sikre, at du er godt kørende.

Se vores priser på webshoppen her.

Dækkets funktion

Et dæk er et teknologisk vidunder, som konstant udvikles til at yde endnu bedre. Man arbejder hele tiden på at forbedre vejgreb under almindelige og ekstreme forhold samt at sikre en bedre økonomi og lavere rullestøj.

Det kan være sin sag at vælge de rigtige dæk til din bil. Derfor bør du også vælge dæk efter dit kørselsbehov og kørselsmønster. Der er f.eks. stor forskel på at køre korte daglige ture på landevejen og pendle på motorvejen. Dertil er der stor forskel på billige dæk og kvalitetsdæk.

Når temperaturen falder til under syv grader, er det langt mere sikkert at benytte vinterdæk på din bil. Derfor anbefaler vi at du benytter vinterdæk når temperaturen falder til under syv grader.

Hvorfor sommerdæk? Fordi sommerdæk er udviklet til årstiden. Rillerne og dræningskanalerne leder vand væk fra dækkene, sikrer lavere rullemodstand og mindre friktion - og det er både brændstofbesparende og sikrer dig stærkere køreegenskaber på en opvarmet vej.

Husk: Dæktrykket bør tjekkes hver 14. dag. Det rigtige dæktryk sikrer, at dækkene holder længere og, at du kan køre flere kilometer pr. liter brændstof, uanset kørestil. Er dæktrykket 20 % under det anbefalede, vil dækkene blive slidt ca. 10 % hurtigere og brændstofforbruget stige tilsvarende.

Vi hjælper dig hele vejen

Hos Super Dæk Service er vi eksperter i at hjælpe dig med at finde ud af, hvilke dæk der dækker dine behov - til den bedste pris. Vi ved alt om vejgreb, rullemodstand, hastighed, belastning og dækstøj. Du kan måske klare dig med helårsdæk, hvis du kun kører lidt, men vi anbefaler sommerdæk og vinterdæk, hvis du kører året rundt.

Dækmærker

Hos Super Dæk Service sælger vi alle de store kendte dækmærker, og skulle du som kunde ikke lige kunne finde et specielt mærke eller mønster her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os enten i den lokale afdeling eller i "spørg os" funktionen her på sitet.

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP