ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Klargøring til syn.png

Forbered bilen til bilsyn

Bilsyn er sund fornuft

Danske biler er blandt de ældste i Europa. Derfor skal bilsyn sikre, at alle danske biler kan styre og bremse og ikke forurener unødigt.

Din bil skal til syn første gang, når den fylder 4 år. Derefter indkalder Trafikstyrelsen din bil til syn hvert 2. år, når den vejer under 3.500 kg.

Klargøring til bilsyn

Er din bil oppe i årene, er der noget der rasler, eller er dækkene godt slidte, er det en god idé at få en gratis synskontrol på et Super Dæk Service autoværksted, inden bilen synes. Her ser vi, om bilen kan klare et syn, eller om der er noget, der skal klares in­den. Hvis der er noget, der skal klargøres, får du et tilbud på stedet.

Som en ekstraservice kan vi også tilbyde at klare hele bilsynet, og køre din bil til syn for dig.

Læs mere om bilsyn hos Trafikstyrelsen her

Bilviden.dk kan du se, hvornår din bil sidst var til bilsyn ved at indtaste bilens registre­ringsnummer (nummerplade).

Find din lokale afdeling her og bestil en gratis synskontrol

NYE SYNSREGLER FRA d. 20. MAJ 2018

Fra d. 20. maj 2018 strammes synsreglerne, når EU-reglerne for periodisk bilsyn træder i kraft. Det betyder, at det fra d. 20. maj er et krav, at en række fejl, der tidligere blev betinget godkendt ved syn, nu kategoriseres som væsentlige fejl - og disse fejl skal kontrolleres ved et omsyn.