ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Forbered bilen til bilsyn
Book tid til
gratis synskontrol

Vores gratis synskontrol omfatter de minimumskrav der stilles ved det lovpligtige synskontrol, således at du undgår omsyn.

Gratis synskontrol

Et gratis synskontrol er sund fornuft

Danske biler er blandt de ældste i Europa. Derfor skal bilsyn sikre, at alle danske biler kan styre og bremse og ikke forurener unødigt. Din bil skal til syn første gang, når den fylder 4 år. Derefter indkalder Trafikstyrelsen din bil til syn hvert 2. år, når den vejer under 3.500 kg.

Hos Super Dæk tilbyder vi gratis synskontrol, hvor vi tjekker og kontrollerer din bil på 12 vigtige punkter. Desuden udarbejder vi en liste over nødvendige reparationer, så du kan komme trygt og sikkert igennem syn uden eventuelle overraskelser.

Book tid

Med vores gratis synskontrol undgår du kedelige overraskelser i synshallen. Vi hjælper dig med at udbedre eventuelle fejl og mangler, inden du kører bilen i synshallen.

Spørgsmål?

Ring til Søren på 7615 3000 og hør mere om vores gratis synskontrol.

Synskontrol

kr. 0,-
Vi kontrollerer følgende 12 punkter:
 • Prøvekørsel
 • Instrumenter
 • Ruder
 • Seler
 • Lys og lygter
 • Bremser
 • Motorrum
 • Dæk
 • Undervogn
 • Anhængertræk
 • Rust
 • Miljøkontrol
Liste over nødvendige reparationer
Efter synskontrollen vil du modtage en liste over eventuelle reparationer, der er nødvendige for at få bilen gennem syn.

Book gratis synskontrol

Klargøring til syn

Er din bil oppe i årene, er der noget der rasler, eller er dækkene godt slidte, er det en god idé at få lavet en gratis synskontrol. Vores mekanikere kontrollerer, om bilen kan klare et syn, eller om der er noget, der skal klares in­den. Hvis der er noget, der skal klargøres, får du et tilbud på stedet.

Som en ekstraservice kan vi også tilbyde at klare hele bilsynet, og køre din bil til syn for dig. På Bilviden.dk kan du se, hvornår din bil sidst var til bilsyn ved at indtaste bilens nummerplade.

Ofte stillede spørgsmål om gratis synskontrol

Når din bil er over 4 år, skal den synes hvert 2. år. På Trafikstyrelsens hjemmeside, kan du, tilgå din synsrapport. I denne står der hvornår bilen sidst har været til syn.
Det bestemmer du selv, men Trafikstyrelsen kontakter dig 8 uger før bilen skal til syn.
Super Dæk har ingen synshaller, men vi tilbyder som en ekstraservice at klare hele bilsynet, hvorfor vi også køre din bil til syn for dig.
Som en ekstraservice kan Super Dæk også tilbyde at klare hele bilsynet, herunder at køre din bil til syn for dig.
Får bilen betegnelsen ikke godkendt, så må man ikke køre i bilen. Det må man derimod godt, hvis den er betinget godkendt.

Bestil en gratis synskontrol

Bestil tid Eller ring på 7615 3000

Vores gratis synskontrol omfatter de minimumskrav der stilles ved den lovpligtige synskontrol, således at du undgår omsyn. Vi udfærdiger desuden en liste over eventuelle reparationer.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP