ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Autoruder og stenslag.png

Stenslag og autoruder

Hvis du har været uheldig og fået et stenslag i forruden, vil det ofte være muligt for vores mekanikere at reparere det. Og derfor kan du gøre klogt i at kontakte din lokale afdeling, inden stenslaget udvikler sig til en dyrere og mere tidskrævende reparation.

Når vi udfører reparation af stenslag, oplever vi sjældent at ruden revner. Dog er det desværre en risiko, som Super Dæk Service ikke kan sikre dig imod, og typisk vil ruden ende med at revne på et andet og mere uheldigt tidspunkt, eksempelvis som følge af temperaturudsving. Et repareret stenslag er desværre ikke usynligt, og efter reparationen vil en mindre mat plet kunne ses. Den opstår der, hvor selve stenen har ramt, og det skyldes at den lim, der anvendes ved reparation ikke er 100 % gennemsigtig.

Hvornår skal et stenslag repareres?

Et stenslag skal altid repareres, hvis din bilrude bliver ramt. Hvis ikke du får det repareret, kan det nemlig udvikle sig til større revner – og det kan i sidste ende betyde, at du skal have skiftet hele forruden, som er en langt dyrere og mere tidskrævende reparation.

Ifølge synsreglerne skal udsigten fra forruden være klar og tydelig, og derfor må der ikke være for mange ridser, skader eller revner i forruden, hvis din bil skal godkendes ved syn. Derfor anbefaler vi altid, at du kontakter din lokale Super Dæk Service-afdeling, så vi hurtigt kan tage hånd om din bil.

Reparation af stenslag er hurtigt og effektivt

At få repareret et stenslag hos Super Dæk Service er hverken en dyr eller tidskrævende opgave, og ofte tager det ikke længere end 15 minutter. Vores professionelle mekanikere gør altid deres absolut bedste for, at din bil er hurtigt tilbage på vejene. Du er velkommen til at kontakte din lokale afdeling og bestille tid, men ofte har vi også tid til at tage os af dine akutte problemer på bilen, hvis du kører forbi afdelingen uden en aftalt tid.

Hvad koster reparation af stenslag?

Reparation af stenslag hos Super Dæk Service koster kun 295 kr. inkl. moms. Udover dette giver vi lige nu tre gratis reparationer af stenslag ved udskiftning af forruden, så du hurtigt og omkostningsfrit kan få repareret bilens rude, inden det udvikler sig til en større og dyrere skade på bilen.