ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Tjek. Dobbelttjek.
Rudetjek.
Reparation af stenslag

Får du et stenslag i forruden, så lad os kigge på det. Så kan skaden måske udbedres hurtigt og du kan undgå et rudeskift.

Det er den billigste og sikreste løsning.

 

Reparation af stenslag
fra
299,-

Stenslag og bilruder

Hvis du har været uheldig og fået et stenslag i forruden, vil det ofte være muligt for vores mekanikere at reparere det. Og derfor kan du gøre klogt i at kontakte din lokale afdeling, inden stenslaget udvikler sig til en dyrere og mere tidskrævende reparation.

 

Når vi udfører reparation af stenslag, oplever vi sjældent at ruden revner. Dog er det desværre en risiko, som vi ikke kan sikre dig imod, og typisk vil ruden ende med at revne på et andet og mere uheldigt tidspunkt, eksempelvis som følge af temperaturudsving. Et repareret stenslag er desværre ikke usynligt, og efter reparationen vil en mindre mat plet kunne ses. Den opstår der, hvor selve stenen har ramt, og det skyldes at den lim, der anvendes ved reparation ikke er 100 % gennemsigtig.

 

Book tid

 

Spørgsmål?

Ring til Søren på 7615 3000 og hør mere om reparation af stenslag.

Reparation af stenslag

fra kr. 299,-
  • Hurtigt og nemt – det tager kun ca. 30 min.
  • En reparation forlænger rudens levetid.
  • Din bil bliver mere sikker at køre i.
  • Gratis Wi-Fi og kaffe mens du venter.
Book tid

Hvornår skal et stenslag repareres?

Et stenslag skal altid repareres, hvis din bilrude bliver ramt. Hvis ikke du får det repareret, kan det nemlig udvikle sig til større revner – og det kan i sidste ende betyde, at du skal have skiftet hele forruden, som er en langt dyrere og mere tidskrævende reparation.

Ifølge synsreglerne skal udsigten fra forruden være klar og tydelig, og derfor må der ikke være for mange ridser, skader eller revner i forruden, hvis din bil skal godkendes ved syn. Vi anbefaler altid, at du kontakter din lokale Super Dæk afdeling, så vi hurtigt kan tage hånd om din bil.

Udskiftning af rude

Ring 76153000 og få et tilbud
  • Øger din og dine medtrafikanters sikkerhed i trafikken.
  • Vi har stor erfaring i udskiftning af ruder.
  • Vi anvender kun kvalitetsprodukter, da vi samarbejder med de førende leverandører på markedet.
  • Du får 2 års produktgaranti på rudeglasset.
  • Vi hjælper gerne med papirarbejdet, hvis det er en forsikringssag.
Ring eller skriv for tilbud

Hvornår bør du skifte din rude?

Hvis ruden ikke længe kan repareres, er du nødt til at skifte hele ruden. Som tommelfingerregel skal du have skiftet ruden, hvis stenslaget ligger inden for synsfeltet for føreren, eller hvis stenslaget er større end en 2-krone. Hvis stenslaget sidder tæt på kanten af ruden, anbefaler vi også at du får den udskiftet.

Super Dæk har stor erfaring med skift af ruder på langt de fleste bilmærker. Prisen afhænger af, hvilken bil du har, så ring eller skriv til os for at få oplyst en pris.

Spørgsmål og svar om stenslag og bilruder

Der må ikke være alt for mange, man siger 7 eller færre, de må ikke sidde i synsfeltet, de skal være mindre end en 2-krone og så skal de sidde mere end 5cm fra rudens kant.
At få repareret et stenslag hos Super Dæk Service er hverken en dyr eller tidskrævende opgave, og ofte tager det ikke længere end 15 minutter.
Et stenslag skal altid repareres, hvis din bilrude bliver ramt. Hvis ikke du får det repareret, kan det nemlig udvikle sig til større revner – og det kan i sidste ende betyde, at du skal have skiftet hele forruden, som er en langt dyrere og mere tidskrævende reparation.
Man kan aldrig helt undgå stenslag, men man kan mindste risikoen ved at holde god afstand.
Helt generelt siger man, at hvis stenslaget ikke er større end en 2-krone kan det repareres.
Ifølge synsreglerne skal udsigten fra forruden være klar og tydelig, og derfor må der ikke være for mange ridser, skader eller revner i forruden, hvis din bil skal godkendes ved syn.

Book tid på værkstedet

Book tid Eller ring på 7615 3000

Få ordnet dit stenslag eller få skiftet din rude.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP