ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Helårsdæk
Skift til helårsdæk

Vil du forrest i køen, så bestil tid til hjulskifte allerede nu.

 

Få tips og tricks

Helårsdæk

Helårsdæk året rundt

Helårsdæk er dæk, du kan køre med hele året. Et helårsdæk er et kompromis mellem vinter- og sommerdæk, og derfor anbefaler Super Dæk Service kun helårsdæk, hvis du ikke kører så meget, og ellers primært kører i byområder, hvor der er ryddet og saltet.

Fordelen ved helårsdæk er, at du undgår at skifte fra sommerdæk til vinterdæk og tilbage igen. Et tysk bilblad har i en test konkluderet, at moderne helårsdæk har gode køreegenskaber året rundt, men at de passer bedst til små og mellemstore biler med få hestekræfter og lav vægt.

Vejledning før dækvalg

Hos Super Dæk Service sætter vi en ære i at vejlede bedst muligt. Derfor tager vi en snak om dit kørselsbehov, før vi anbefaler helårsdæk fremfor sommer- og vinterdæk.

Ny mærkning af dæk

Det er blevet lettere at være bilist og vælge nye dæk i Europa. Alle nye dæk skal nemlig være mærket med vejgreb i regnvejr, påvirkning af brændstoføkonomi og støjniveau. Alt sammen for at fremme miljøvenlige, sikre og komfortable dæk. Super Dæk Service bifalder mærkningen og rådgiver gerne, hvis du har et spørgsmål.

 

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP