ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Til dig, der vil passe på
din motor
Book et olieskift

Pas på din motor med et olieskift. En motor, der arbejder, skal smøres.

Olieskift

En motor, der arbejder, skal smøres. Noget af det værste, der kan ske for en bilmotor, er at den mangler olie. Derfor bør du overholde serviceintervallerne med olieskift og udskiftning af oliefiltrene, så motoren kan arbejde optimalt. Hos Super Dæk Service kan du altid være sikker på, at din bil er i sikre hænder uanset mærke og årgang – også når det gælder olieskift.

Oliefiltrets opgave er at filtrere olien for snavs og urenheder, og derfor skiftes oliefiltret altid sammen med olien, så du undgår gamle urenheder i den nye olie. Hvis du er i tvivl om, hvornår bilen skal have ny motorolie på, anbefaler vi, at du efter hver 1000 kørte kilometer tjekker oliestanden ved brug af olliepinden, du finder under motorhjelmen.

Vi bruger den bedste olie og oliefiltre

Vi bruger kvalitetsolie. Kvalitetsolie yderer optimal beskyttelse ved både lave og høje temperatur i alle viskositetsklasser. Kvalitetsolie sikrer motoren bedre smøreevne ved koldstart, men også mindre slid, en renere motor og længere levetid. Oliefiltrene er OE-godkendte – det vil sige, at de er i samme kvalitet som originalerne og dermed med i din fabriksgaranti.

Når du efterfylder olie på motoren, bør du bruge samme olie med samme specifikationer og viskositet som dem, der står i bilens instruktionsbog. Det er også dem, vi bruger. Derfor kan du også købe en ekstra liter kvalitetsolie af os, når vi alligevel udskifter olien på din bil.

Derfor skal der ny motorolie på bilen 

Som en helt naturlig del af bilens forbrug vil olien på bilen forsvinde en smule over tid. Men det er ikke den eneste grund til, at det er vigtigt at bestille tid til olieskift med jævne mellemrum – olien slides nemlig ved brug, og dens viskositet nedsættes, hvilket betyder at oliens smøreevne daler. Med andre ord bliver olien altså tyndere, og det betyder større slitage på bilen.

Olieskift skal prioriteres 

Fortæller servicebogen eller infodisplayet at det er tid til olieskift, så er det vigtigt, at du enten selv skifter olien eller bestiller tid hos din lokale Super Dæk Service-afdeling. Du vil nemlig ikke risikere, at bilen tager skade af manglende olieskift og oliefiltre. Du er altid velkommen til at kontakte din lokale afdeling, hvis du har spørgsmål om olieskift eller skift af oliefilter.
Book tid her >

 

 

Et olieskift sikrer din motor de bedst mulige vilkår.

Og du slipper for dyre reparationer.

Spørgsmål?

Ring til Søren på 7615 3000 og hør mere om olieskift.

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP