ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
FDM kvalitetskontrol.png

FDM kvalitets-kontrollerer Super Dæk Service

Super Dæk Service har valgt at indgå et landsdækkende samarbejde med FDM kvaliteteskontrol, så vi kommer vores vision om at blive ”branchens bedste” et skridt nærmere. Vi ønsker altid at vores kunder vil opleve Super Dæk Service som en troværdig og seriøs samarbejdspartner, hvor hastighed, købmandsskab og kvalitet vil skabe værdi for alle. 

Værkstederne kontrolleres en gang om året

FDM kommer på uanmeldt besøg og kontrollerer bl.a. biler, som har fået foretaget reparationer og serviceeftersyn. Der er især fokus på, at reparationer og serviceeftersyn stemmer overens i forhold til det aftalte med kunden samt, at kunden er korrekt informeret omkring evt. ekstra reparationer og omkostninger ud over det aftalte.

4,2 i gennemsnit

Lige nu ligger gennemsnittet på *4,2 i kvalitet på en skala fra 1-5. 

*1 er lavest og 5 er højest.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her