ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Skift til vinter-dæk når vejen siger syv
Book tid nu
Skift til vinterdæk

Vil du forrest i køen, så bestil tid til hjulskifte allerede nu. Vi opbevarer tilmed dine sommerdæk, hvis du også er træt af at have dem til at stå

Skift til vinterdæk, når vejen siger syv

Når vejen når syv grader, så er det tid til at skifte til vinterdæk. Ved syv grader fungerer vinterdæk langt bedre end sommerdæk, så derfor denne anbefaling.

Ved at være i god tid slipper du for kø, og får skiftet dine dæk i en fart.

Hos Super Dæk er vi eksperter i dæk, og vi står klar til at sikre, at du er godt kørende - også i vinterperioden. Du kan booke tid til hjulskifte allerede nu via 7615 3000 eller direkte via vores bookingformular. Når du bestiller tid til et hjulskift online, slipper du både for kø på telefonen og værkstedet, og kan booke en tid, der passer dig.

Bestil tid her

Vær forberedt, når vintervejret pludselig melder sin ankomst. For selvom vejene kan se fine ud, når du om vinteren kører hjemmefra om morgenen, kan vejret hurtigt skifte, og du kan risikere at skulle køre hjem senere på dagen på is- eller sneglatte veje.

Spørgsmål?

Ring til Søren på 7615 3000 og hør mere om hjulskifte

 

Dækopbevaring - Dækhotel

Drømmer du om at slippe for alt besværet med at hente og bringe dæk, montering og afmontering hvert forår og efterår, så send dine dæk til opbevaring hos Super Dæk Service.

Det er både billigt og meget lettere at få Super Dæk Service til at opbevare dine sommerdæk og vinterdæk på vores dækhotel. Ved korrekt opbevaring opnår du samtidig længere levetid på dine dæk

Fordele ved dækopbevaring / dækhotel hos Super Dæk Service

  • SDS opbevarer dækkene ved rette temperatur, beskyttet mod solens skadelige UV-stråler, så dækkenes levetid bibeholdes.
  • Vi tilbyder rengøring af fælgene, før hjulene sættes på lager.
  • Alle dæk og fælge bliver tjekket for fejl og slitage, inden de opbevares.
  • Efter montering og evt. afbalancering kontrollerer og justerer vi lufttrykket.

Hør mere om dækopbevaring hos din nærmeste Super Dæk afdeling eller på 7615 3000

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her