ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Sommerdæk.png (3)
Online dækshop

Find model, størrelse og dækpriser online. Book tid i din lokale afdeling og betalt først ved montering.

Indtast størrelse eller registreringsnummer

Sommerdæk til Peugeot

Hos Super Dæk Service kender vi vigtigheden af et sæt gode sommerdæk til din Peugeot, og vi har altid et bredt udvalg af forskellige sommerdæk på lager. Uanset om du vælger dæk fra et mindre og ukendt brand, eller fra større brands som Michellin, så står vi altid klar til at finde de helt rigtige dæk til din bil. Det er aldeles vigtigt med korrekte sommerdæk, både af sikkerhedsmæssige årsager og for en ideel brændstoføkonomi.  

Når du køber sommerdæk hos Super Dæk Service kan du altid være sikker på, at du får et sæt EU-godkendte dæk med hjem. Alle vores dæk er mærkede efter, hvordan de klarer sig på våde veje, deres påvirkning på brændstoføkonomien og støjniveau. Det er derfor overskueligt at finde et dæk, som passer til lige præcis dine behov.

Skift til sommerdæk

Gode sommerdæk til Peugeot er lige så vigtige i mildt og varmt vejr, som vinterdæk er i vintermånederne, hvor sneen daler og vejene er kolde. Hvis man skal føle sig fuldstændig sikker i trafikken, kræver det fuld tillid til sine dæk. Bilen har kun kontakt med vejen på de fire små dækflader, og det er disse små kontaktflader, som afgør bremseevnen, accelerationen og manøvreegenskaberne. De fleste dæk på markedet kører, bremser og svinger godt på tørre veje, men det er i vådt føre, at dækkene virkelig bliver sat på prøve.

Sommerdækkets fordele

Hvis du kører med vinterdæk på din bil om sommeren, risikerer du at slide dækkene op til 20 % hurtigere end med sommerdæk til Peugeot. Det er fordi vinterdæk er produceret i blødere gummi, som hurtigere bliver slidt på lune sommerveje. Da sommerdækket er lavet af hårdere gummi, giver det mindre friktion på vejen, hvilket giver færre ture til tankstationen. Et helt essentielt element i trafikken er sikkerhed, og nogle trafiksituationer kræver en hård opbremsning. Da sommerdæk har en markant kortere bremselængde om sommeren end vinterdæk, er det af sikkerhedsmæssige årsager vigtigt at få skiftet til sommerdæk i god tid.

Forskellen på sommerdæk og helårsdæk

Helårsdæk er ofte bedre at bruge om vinteren end om sommeren. Det er de fordi helårsdæk faktisk er et vinterdæk, der er M+S mærket. Fabrikanterne har altså givet sommer- og vinteregenskaber til dækket. Selvom helårsdæk er lavet med sommer-egenskaber, har vinter- og helårsdæk altid en længere bremselængde på våde og tørre veje om sommeren, end sommerdæk. Vi anbefaler derfor, at du kører med sommerdæk til din Peugeot om sommeren.

Super Dæk Service skifter dine dæk 

Skal bilen udstyres med sommerdæk i stedet for vinterdæk, eller har du brug for et sæt nye sommerdæk til Peugeot? Kontakt din lokale Super Dæk Service i dag, og hør nærmere om dine muligheder. Vores dygtige mekanikere er altid klar til at servicere dig og din bil.

 

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her