ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Bremseservice til elbiler

At dine bremser fungerer optimalt, er altafgørende for din sikkerhed i trafikken. Der kan være flere årsager til at få efterset bremserne. Ofte vil der samle sig skidt fra vejene i bremserne, som gør, at bremserne jævnligt har behov for at blive renset, men det er også i bremseservicet, at du sikrer at dine bremser virker som de skal, og at der ikke er rust eller defekte dele. Derfor er det en god idé jævnligt at få efterset og renset dine bremser med et bremseservice hos Super Dæk.

Book tid til bremseservice på din elbil

 

Bremserne er en af bilens vigtigste sikkerhedselementer og bør efterses minimum en gang om året.

Spørgsmål?

Ring til Super Dæk på 7615 3000 og hør mere om bremseservice.

 

Bremseservice til elbil

kr. 1.792,-*

*Denne pris gælder kun ved onlinebooking

  • Adskillelse og rens af for- og bagbremser
  • Smøring af for- og bagbremser
  • Justering af for- og bagbremser
Book tid

Hvor ofte skal du tjekke dine bremser?

Det anbefales at få tjekket bremserne på din elbil en gang årligt. Det er både for at tjekke, at dine bremser fungerer som de skal, og for at få renset dem jævnligt, så de yder optimalt.

 

Årligt eftersyn og rens af din elbils bremser

Det er en generel anbefaling, at din elbils bremser bliver renset og efterset en gang om året. Det er det fordi, at elbiler ofte benytter regenerativ bremsning, som gør, at bremserne ikke bruges i lige så høj grad som ved en konventionel bil. Regenerativ bremsning er en teknologi, der bruges i el- og hybridbiler. Det betyder kort sagt, at noget af den energi der bruges ved bremsning, bliver omdannet til elektrisk energi, som lagres i bilens batteri, og senere kan bruges til at køre bilen. Det betyder, at bremsesystemet godt kan blive overset, og du ikke opdager fejl og defekter lige så nemt. Et årligt service af din elbils bremser kan også spare dig for eventuelle dyrere reparationer eller nye dele, fordi de bliver vedligeholdt og renset hjævnligt.

Book tid til bremseservice på din elbil her

Ofte stillede spørgsmål om bremseservice til elbiler

Bremseservice betyder, at vi skiller bremserne ad og blandt andet sørger for at rense bremseklodser og bremseskiver. Derudover smører vi dem, inden de samles igen.
FDM anbefaler, at bilen som minimum får renset bremserne en gang om året, da det bl.a. forlænger bremsernes levetid.
Du bør for det første skifte bremsevæsken efter fabrikantens forskrifter - gerne hvert andet år. Desuden er det en god idé at du fjerne eventuelt smuds på bremseklodserne. Dette kan evt. gøres ved dækskifte fra sommer til vinter. Endelig bør du en gang om året få dine bremser serviceret.
Det er individuelt, hvor længe bremser holder. Det kan blandt andet afhænge af dit kørselsmønster. Dvs., om du primært kører i byen eller kører lange stræk på motorvejen, og om du primært foretager hårde eller bløde opbremsninger.
Larmer bremserne når du drejer, har de en skurrende lyd når du bremser, træder du bremsepedalen helt i bund før den reagerer, er nogle af de tegn, som du skal være opmærksom på.

Book tid til bremseservice på din elbil

Book tid til bremseservice her Eller ring på 7615 3000

Book en tid til bremseservice på din elbil nu. Det forlænger bremsernes levetid, fjerner evt. støj og modvirker, at de sætter sig fast og bliver ødelagt.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP