ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Vi servicerer din elbil

Hos Super Dæk forstår vi, at elbiler er fremtiden, og at de kræver særlig ekspertise og viden. Vi ved også, at flere og flere af vores kunder får elbiler, og at det stiller krav til os.

Hos Super Dæk arbejder vi altid for at følge med udviklingen, og arbejder altid for at have det nyeste udstyr. Vi udvikler vores personale til at følge med dine behov, så vi altid kan holde dig køreklar. Det er nemlig vores store mission; At holde dig køreklar. Også dig der kører elbil.

E-CARE er vores elbilsunivers, hvor vi har samlet alt det, vi tilbyder dig, der kører elbil. Det vil sige, at du her kan finde vores services og reparationer til elbiler, information om el-lejebiler og gode tips og råd til elbiler.

 

Bremserne er en af bilens vigtigste sikkerhedselementer og bør efterses minimum en gang om året.

Spørgsmål?

Ring til Super Dæk på 7615 3000 og hør mere om bremseservice.

 

Uddannede teknikere

Vi ved, at elbiler adskiller sig fra traditionelle brændstofbiler. Deres avancerede elektriske systemer, batterier og software kræver, at din mekaniker er oplyst og uddannet indenfor området. Derfor uddanner vi vores elbilsteknikere til altid at følge med udviklingen, og vores systemer og maskiner følger også med denne udvikling. Det gør vi for at altid kunne yde den bedste service og sikre den bedste kvalitet for dig og din elbil.

Services og reparationer på elbiler

Vi har udviklet på flere af vores services, for at tilpasse dem til lige netop din elbil. Det betyder, at dele af vores services og reparationer er skræddersyet til lige netop elbilers systemer. En række af vores reparationer er ikke betinget af, om din bil er en elbil eller en konventionel bil, så finder du ikke din ønskede service eller reparation på E-CARE-siden, kan du altid kontakte din lokale Super Dæk-afdeling.

El-lejebiler

Hos Super Dæk vælger vi elbiler som udlejningsbiler for at støtte en grønnere fremtid, og vil løbende skifte alle vores udlejningsbiler til el. Vi følger altid med den teknologiske udvikling og derfor er det naturligt, at vi selvfølgelig holder dig køreklar i en moderne, bæredygtig bil, mens vi låner din.

Dæk til elbiler

Hos Super Dæk kan du selvfølgelig også få dæk og fælge til din elbil. Vi kan sammensætte løsninger der passer til lige netop dit behov, og til din elbil. En elbil er tungere end en konventionel bil, og derfor stiller det nogle andre krav til bilens hjul. Hos Super Dæk kan du derfor naturligvis købe fælge der er skåret til lige netop de mest populære elbilsmodeller, og dæk der har fokus på lav rullemodstand, støjreduktion og ydeevne der lever op til de krav, der er til dæk til elbiler. Har du behov for det, kan vi også hjælpe dig med at samle et komplethjul, der passer til lige netop din bil.

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP