ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Skift til sommerdæk

Vil du forrest i køen, så bestil tid til hjulskifte allerede nu. Vi opbevarer tilmed dine vinterdæk, hvis du også er træt af at have dem stående.

 

Få tips og tricks

Sommerdæk guiden

Når det begynder at blive forår og temperaturen stiger, er det ved at være tid til at skifte tilbage til sommerdæk. Der er ofte pres på værkstederne omkring den 1. april, så det kan godt betale sig at være i god tid. Vi har samlet en lang række spørgsmål omkring sommerdæk, lige fra hvornår det er bedst at skifte til sommerdæk, hvordan du opbevarer dine sommerdæk til hvordan reglerne er om sommerdæk i fx Sverige, Norge, Tyskland og Østrig. Læs meget mere i vores guide nedenfor.

Husk også, at vi kan hjælpe dig med at finde nøjagtig de sommerdæk, der passer til din bil. Du kan naturligvis også booke en tid til montering af dine sommerdæk. Book dækskifte til dine sommerdæk her.

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP