ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Sommerdæk.png (3)
Online dækshop

Find model, størrelse og dækpriser online. Book tid i din lokale afdeling og betalt først ved montering.

Indtast størrelse eller registreringsnummer

Sommerdæk Guide

Din sommerdæk-guide

Når det begynder at blive forår og temperaturen stiger, er det ved at være tid til at skifte tilbage til sommerdæk. Der er ofte pres på værkstederne omkring den 1. april, så det kan godt betale sig at være i god tid. Vi har samlet en lang række spørgsmål omkring sommerdæk, lige fra hvornår det er bedst at skifte til sommerdæk, hvordan du opbevarer dine sommerdæk til hvordan reglerne er om sommerdæk i fx Sverige, Norge, Tyskland og Østrig. Læs meget mere i vores guide nedenfor.

Husk også, at vi kan hjælpe dig med at finde nøjagtig de sommerdæk, der passer til din bil. Ved at benytte vores online dækshop kan du indtaste dit registreringsnummer eller størrelsen på dine dæk og derigennem blive vejledt til de sommerdæk, der passer præcist til din bil. Du kan naturligvis også booke en tid til montering af dine sommerdæk. Du kan booke tid online, hvis du bestiller nye dæk, eller hvis du har dine dæk/hjul opbevaret hos os. Book dækskifte til dine sommerdæk her.

Sommerdæk-guide spørgsmål

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her