ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Helårsdæk guiden
Skift til helårsdæk

Vil du forrest i køen, så bestil tid til hjulskifte allerede nu.

 

Få tips og tricks

Helårsdæk Guide

Din helårsdæk-guide

Hvert efterår og forår er der stort fokus på at få skiftet til henholdsvis vinter- og sommerdæk. Og selvom sæsondæk ikke er lovpligtige i Danmark, er der kun gode grunde til at give bilen det rette fodtøj på, så den står fast på vejen, uanset om vejrudsigten lover sne, regn eller høj sol. Der findes dog også en slags “mellemting” mellem vinter- og sommerdæk - nemlig helårsdækkene, der som navnet antyder, kan bruges hele året rundt. Dog er helårsdæk ikke lige hensigtsmæssige til alle bilister og biler. Det kommer rigtig meget an på kørestil og ikke mindst hvor mange og hvor lange ture, du kører i din bil.

Er du i tvivl om helårsdæk er det rigtige valg for dig? Så læs nærmere i vores guide, hvor vi har samlet en lang række spørgsmål om helårsdæk. Husk også, at vi altid kan hjælpe dig med at finde netop de dæk, der passer til din bil og din kørestil.

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP