ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Sommerdæk.png (3)
Online dækshop

Find model, størrelse og dækpriser online. Book tid i din lokale afdeling og betalt først ved montering.

Indtast størrelse eller registreringsnummer

Sommerdæk til Suzuki

Hos Super Dæk Service kender vi vigtigheden af gode sommerdæk til Suzuki, og vi har altid et stort udvalg af forskellige sommerdæk på lager. Om du køber dæk fra et mindre og ukendt mærke, eller fra et større mærke som Michellin, så er vi klar til at finde de bedste dæk til lige præcis din Suzuki. Det er ganske vigtigt med optimale sommerdæk, både af sikkerhedsmæssige årsager, men også for en ideel brændstoføkonomi.   

Når du vælger sommerdæk fra Super Dæk Service, kan du være sikker på, at du altid udstyrer bilen med EU-godkendte dæk. Alle vores dæk er mærket efter deres egenskaber på våde veje, hvor meget de støjer og deres påvirkning på brændstofforbruget. Mærkningen fungerer som en fin guideline til at vælge de rigtige dæk, men vi er altid klar til at rådgive dig, så du ender med de helt optimale sommerdæk til Suzuki.  

Få skiftet til sommerdæk

Gode sommerdæk til Suzuki er lige så vigtige i lunt vejr, som vinterdæk er i vintermånederne, hvor vejene er glatte. Den eneste kontakt bilen har med vejen, er de fire små dækflader, og for at føle sig helt sikker i trafikken, skal man kunne stole 100 % på disse kontaktflader. De afgør bilens bremsevne, acceleration og støjniveau. Efterhånden kører, bremser og svinger de fleste dæk fint på tør vej, men i vådt føre kommer de på prøve. Du bør derfor holde øje med denne egenskab, når du vælger sommerdæk til Suzuki.

Sommerdækkets fordele

Ved at køre med vinterdæk om sommeren, risikerer man at slide sine dæk 20 % hurtigere, end hvis man kører med sommerdæk til Suzuki. Slitagen skyldes, at vinterdæk er lavet i en blødere type gummi, som hurtigere bliver slidt. Den hårde gummi i sommerdækket mindsker friktionen på vejen, hvilket er godt for dit brændstofforbrug. En hel fundamental ting i trafikken er sikkerhed, og nogle situationer kræver en nødopbremsning. Med sommerdæk opnår du en væsentlig kortere bremselængde om sommeren end med vinterdæk. Derfor er det af sikkerhedsmæssige grunde utrolig vigtigt at få udskiftet alle bilens hjul til sommerdæk.

Forskellen på sommerdæk og helårsdæk

Størstedelen af helårsdækkene er bedre at bruge om vinteren end om sommeren. De er nemlig et vinterdæk med M+S mærkning. Producenter har således udstyret helårsdæk med både sommer- og vinteregenskaber. Men selvom helårsdæk har sommeregenskaber, har vinter- og helårsdæk altid længere bremselængde på sommervejene end sommerdæk. Vi anbefaler derfor, at du kører med sommerdæk til din Suzuki om sommeren.

Super Dæk Service udstyrer din bil med sommerdæk 

Står du og skal have bilens dæk skiftet fra vinterdæk til sommerdæk, eller har du brug for et sæt nye sommerdæk? Så tøv ikke med at kontakte din lokale Super Dæk Service. Vores professionelle mekanikere og dækeksperter står klar til at servicere dig og din Suzuki, og du kan med fordel booke en tid til dækskifte hurtigst muligt, så du kan springe køen over.   

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her