ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Velkommen til Super Dæk
Vi glæder os til at hjælpe dig
Fandt du ikke svar på dine spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig videre.

Ring på
76 15 30 00

Velkommen til Super Dæk

Du ved det måske allerede, men vi er glade for og stolte af at kunne fortælle, at vi har overtaget ni afdelinger af Euromaster Danmark, og dermed er blevet endnu mere landsdækkende. Du kan forvente samme gode service og kvalitet, men nu bare med et nyt navn på døren.

De afdelinger vi overtager ligger i Næstved, Taastrup, Aalborg, Roskilde, Vejle, Holbæk, Skive, Viborg og København Sydhavn.

Vi har oprettet denne side til dig, der er tidligere Euromaster-kunde. Vores vigtigste mission er, at du føler dig godt taget i mod, og at vi sikrer, at du får svar på alle dine spørgsmål. Her på siden kan du, udover at få svar på nogle praktiske spørgsmål, se det nye landkort og blive introduceret til vores 24/7 Breakdown Service til erhverv og landbrug. Er du endnu mere nysgerrig – så hold dig ikke tilbage! Du finder tonsvis af information omkring os og vores services, hvis du klikker videre rundt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Super Dæk.

Book tid   ❯

Dækopbevaring

Var dine dæk opbevaret ved Euromaster? Vi har naturligvis styr på dem!

Vores mekanikere rundt om i landet står klar til at hjælpe dig.

Du vil modtage en mail fra os med log-ind oplysninger, så du får adgang til din profil. 

Se det nye landkort

Grundet opkøbet af ni nye afdelinger er vi nu blevet endnu mere landsdækkende. Du kan vælge frit mellem vores mere end 70 afdelinger.

Vores mekanikere rundt om i landet står klar til at hjælpe dig.

Find din nærmeste afdeling ❯

Ofte stillede spørgsmål om Euromaster

Hvis du har haft dæk opbevaret hos Euromaster, modtager du en mail fra os med yderligere informationer om dine dæk – men bare rolig, de hviler trygt på vores dækhotel. Har du ikke modtaget denne information, så bedes du kontakte os på 76 15 3000.
Som tidligere Euromaster dækkunde, vil du modtage en mail fra os med et log-in til vores opbevarings portal. Her vil du kunne se, hvor dine dæk er opbevaret.
Super Dæk Service er en landsdækkende kæde, og med vores nye tilføjelse af ni værksteder, er vi måske rykket endnu tættere på dig. Du bestemmer helt selv, hvilket værksted du vil være tilknyttet. Du kan se alle vores afdelinger her.
Har du haft dine dæk opbevaret i en af de ni afdelinger, er de stadig på samme adresse. Nu er det bare os der passer på dem.

Vi er meget mere end dæk!

Hos Super Dæk tilbyder vi service og reparation af diverse køretøjer – til både privat og erhverv. Hos os er din bil i gode hænder, fordi vores mission er, at du altid er køreklar.

Vi sælger og monterer udelukkende reservedele af OE kvalitet, og derfor kan vi yde 3 års garanti på disse. OE kvalitet betyder for dig som kunde, at du er sikret samme kvalitet som de original monterede sliddele fra bilfabrikanterne.

Se vores services her   ❯

Er du erhvervskunde?

Er du tidligere erhvervskunde hos Euromaster, så har vi en lang række services til dig og din virksomhed. En unik virksomhed kræver et skræddersyet tilbud og derfor tilbyder vi services efter dit behov.

Du har altid mulighed for en gratis og uforpligtende samtale med en salgskonsulent indenfor dit erhverv. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så står vores salgskonsulenter altid klar til at hjælpe.

Mød teamet   ❯

 

24/7 Breakdown Service

Uanset hvor - uanset hvornår.

Vores udekørende servicemontører er klar til at hjælpe dig på farten, så du nedbringer tiden, hvor dit køretøj står stille.

Ring på 76 112 112

Læs mere   ❯

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Vi sidder klar ved telefonen til at hjælpe dig.

Ring til os - 76 15 3000  ❯

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her