ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Fordele ved vinterdæk.png

FORDELE VED VINTERDÆK

HVORFOR SKAL DU KØRE MED VINTERDÆK?

Det skal du fordi, du ønsker at:

• Passe på dig selv og andre i trafikken.
• Kunne komme frem også selv om det sner.
• Bremse i tide, så du sparer din selvrisiko på forsikringen.

I skemaet nedenfor kan du se, hvor meget bedre et vinterdæk er, når temperaturen falder eller vejen er våd eller glat. Husk det koster ikke meget at køre på vinterdæk, og du sparer på dine sommerdæk samtidigt.

 

RESULTAT

Måleresultatet fra bremsetesten med en Hyundai i30 viser, at der bliver større og større forskel i bremselængderne mellem sommer- og vinterdæk, jo lavere friktionen bliver. Ved “sne/fugtig vej før saltning” bliver bremselængden 20,0 meter (30,2%) kortere med vinterdæk end med sommerdæk.

Ved kørsel på tør vej plus 16° er forskellen i bremselængderne 1,9 meter (7,9%) i sommerdæk favør. Bemærk at der ved plus 5° på næsten tør vej kun er en fordel til sommerdækket på 1,4 meter (5,6%). Ved snedækket vej er forskellen 22,4 meter (42,9%) i vinterdækkets favør.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her