ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Hvis din bil larmer, er det måske tid til udskiftning af bilens udstødning.
Book tid til din udstødning.

Hvis din bil larmer, er det måske tid til udskiftning af bilens udstødning.

Udstødning og katalysator

Hvis din bil larmer, er det måske tid til udskiftning af bilens udstødning. Korte ture er nemlig usundt for bilens udstødning, da den ikke når at blive varm. Den kan ikke få dampen fra motoren til at fordampe, og så lægger dampen sig som vand i bunden af udstødningsrøret. Og det betyder, at bilens udstødning ruster på sigt. Heldigvis står vi hos Super Dæk Service altid til rådighed for at hjælpe, rådgive og servicere dig og din bil. Og med nutidens moderne udstødninger, som er opdelt i flere dele, skal vi ofte kun skifte dele af bilens udstødning, hvilket er både tidsbesparende og budgetvenligt. Hvad angår bilens katalysator er det yderst sjældent denne skal skiftes, men vi står naturligvis altid til din rådighed, hvis bilen har brug for en ekstra hjælpende hånd.

Få en bedre benzinøkonomi

Der er flere grunde til, at det altid er en god idé at få tjekket udstødningsrøret, hvis du mistænker, at der er noget galt. Først og fremmest bør du altid få repareret eller skiftet udstødningsrøret med det samme, hvis der er hul i det. Både for øregangens skyld, men også for benzinøkonomiens skyld. Derfor tilbyder vi altid hjælp nu og her ved brug af vores drive in service – og altid til konkurrencedygtige priser.

Sådan undgår du at udstødningen ruster

I dag er langt de fleste udstødninger lavet af rustfrit stål, som allerede fra bilens fødsel giver udstødningsrøret en længere levetid. Det betyder dog ikke, at dit udstødningsrør aldrig vil ruste – der går blot længere tid, før rusten får ordentligt fat. Der er dog nogle ting, du kan gøre for at forlænge levetiden på bilens udstødning:

  • Giv udstødningen en pulverlakering. Det er en af de mest effektive metoder til at beskytte mod rust. Det forbedrer både udseendet, men beskytter også mod fugt og snavs. Det kræver dog, at du kontakter din lokale Super Dæk Service, da det er en procedure, der kun kan udføres af fagfolk.
  • Det, som du selv kan gøre, er løbende at holde øje med din udstødning og fjerne små rustpletter – så er det nemlig meget nemmere at holde bilens udstødning rustfri over længere tid.

Vi servicerer alle bilmærker

Uanset, hvilken bil du har, kan du altid være fuldkommen sikker på, at dit lokale Super Dæk Service-autoværksted er det rette sted for dig og din bil. Vi servicerer nemlig alle bilmærker, hvad end du har en Volvo eller en Mercedes. Vi er vant til at servicere alle typer biler, så du ved altid, at din bil er i trygge hænder hos vores kompetente mekanikere – uanset hvilken afdeling, du besøger.

Send forespørgsel

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP