ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Til dig, der vil have perfekt styring
Slidte fjedre på bilen påvirker styringen og afbalanceringen.
Book tid til et check

Få checket dine støddæmpere og fjedre, så undgår du at hoppe hen over vejene.

Støddæmper - vi reparerer Støddæmpere og fjedre

Det er støddæmperen, der fastholder hjulets kontakt med vejen under kørsel. Hvis bilen ikke havde støddæmpere, ville hjulet hoppe hen ad vejen grundet de svingninger, der opstår i fjedrene. Vejgrebet ville kun være en brøkdel af det optimale, og bilen ville få svært ved at styre og bremse og foretage undvigemanøvrer. Med andre ord, er støddæmperne en af bilens absolut mest vigtige dele, der sikrer, at du kan køre sikkert og trygt på vejene.

Super Dæk Service er specialister i støddæmpere

Hos Super Dæk Service er vi specialister i at kontrollere støddæmpere, hvor vi både tjekker for læk af olie og foretager forskellige vippeprøver. Du kan altså altid være fuldkommen sikker på, at vi gennemgår bilens støddæmpere ned til mindste detalje, så du kan komme sikkert og hurtigt tilbage på vejene. Tommelfingerreglen siger, at bilens støddæmpere skal udskiftes efter tre år eller 60.000 kilometers kørsel. Men hvis du er i tvivl om støddæmperne trænger til et eftersyn inden tre år og 60.000 kilometers kørsel, er du altid meget velkommen til at kontakte din lokale afdeling og forhøre dig hos din mekaniker.

Vi tjekker også bilens fjedre

Slidte fjedre på bilen påvirker også styringen og afbalanceringen. Hos Super Dæk Service kan vi måle eventuel slidtage og udskifte fjedrene, hvis det er nødvendigt. Hvis du skal udskifte fjedrene, kan du overveje et sænkningssæt, der både giver bedre køreegenskaber og et sportsligt udtryk. Spørg din mekaniker til råds, og bliv guidet igennem alle mulighederne.

Vi har altid en afdeling nær dig

Ligegyldigt, hvor du befinder dig i landet, er der altid en Super Dæk Service nær dig. Vi har mere end 60 afdelinger rundt i hele landet, og det betyder at du altid kan køre ind forbi en afdeling, hvis du oplever problemer med bilen. Uanset, hvilken afdeling du besøger, kan du altid forvente god og smilende service samt høj kvalitet på vores autodele.

Kontakt os og hør, hvad en udskiftning af en tandrem koster

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP