ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Vi monterer nyt batteri i din bil.
Book tid til et battericheck

Bilens batteri er et af de absolut mest vigtige elementer i bilen.

Bilbatteri

Det er ingen hemmelighed, at bilens batteri er et af de absolut mest vigtige elementer på bilen. I takt med at nutidens biler bliver mere og mere elektroniske, stiller det også større krav til bilens batteri. Og det er særligt vinteren, der er hård ved bilbatterier – specielt hvis bilen står ude om natten.

Kulde tapper energi fra batteriet, så det får svært ved at trække startmotoren, og når du samtidig bruger elblæseren, sædevarmen, radioen og el-bagruden, bliver batteriet dagligt hårdt udfordret. Hos Super Dæk Service finder du nogle af markedets bedste bilbatterier, som sikrer, at bilen kan starte selv de koldeste vintermorgener.

Så længe lever et bilbatteri

Et bilbatteri holder ikke for evigt, og en god tommelfingerregel er, at et bilbatteri holder i ca. seks til syv år, hvorefter det skal udskiftes. Når bilbatteriet er mellem tre og fem år, vil det typisk begynde at vise tegn på slitage, hvorfor det kan være en god idé at få det tjekket med jævne mellemrum. Hos Super Dæk Service ved vi, at det godt kan betale sig at installere et kvalitetsbatteri i bilen, og netop derfor anbefaler vi markedets bedste batterier, som er kendte for deres gode kvalitet og lange holdbarhed. Og vi tager naturligvis altid højde for, hvilken bil du har, og hvilket udstyr den har brug for for at kunne køre optimalt.

Send forespørgsel

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP