Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
undersidebanner_dæk_nordexx.png

NORDEXX VINTERDÆK & SOMMERDÆK

Fakta om Nordexx

Nordexx er en mere end 40 år gammel familieejet dækvirksomhed, hvis mål er at levere ny, spændende teknologi og høj tilfredshed hos kunder, der er prisbevidste, men som ikke vil gå på kompromis med kvalitet, sikkerhed eller ydeevne.

Nordexx har produktion og import fra så vidt forskellige steder som Kina og Tyskland og har samtidig sikret sig et bredt udvalg af kvalitetsdæk herunder både sommer- og vinterdæk, der er udviklet til at møde både europæiske og amerikanske standarder. Nordexx producerer dæk til både personbiler og lastbiler og har over 100 leverandører og distributører i mere end 30 lande rundt om i verden.

Nordexx vinterdæk og sommerdæk

Nordexx er en over 40 år gammel dansk familieejet dækvirksomhed, hvis mål er at levere ny, spændende teknologi og høj kundetilfredshed til kunder der er prisbevidste, men ikke vil gå på kompromis med kvalitet eller ydeevne.

Nordexx har produktion og import fra så vidt forskellige områder som Kina og Tyskland og har samtidig sikret sig et bredt udvalg af kvalitetsdæk, både vinterdæk og sommerdæk, udviklet til at møde europæiske og amerikanske standarder. Nordexx producerer dæk til både personbiler og lastbiler og har over 100 leverandører og distributører i over 30 lande rundt omkring i verden. 

Mange typer Nordexx vinterdæk og sommerdæk

  • Nordexx Comus 
  • Nordexx Cirrus
  • Nordexx Stratus
  • Nordexx Nivius Snow


Find dine Nordexx dæk i vores webshop

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Bogholderi

Kunde: debitorbogh@ndi-dk.com

Leverandør: kfbogh@ndi-dk.com

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her