ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Vejle

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER VEJLE

- en del af Bosch Car Service

 

Adresse

Stiftsvej 23

7100 Vejle

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

Kontakt

Tlf: 76 15 35 00

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED VEJLE

På vores autoværksted i Vejle tilbyder vi alt indenfor dækskifte og mekanisk arbejde på både person- og varevogne, uanset model og årgang. Hos Super Dæk Service står vores dygtige mekanikere altid klar til at hjælpe dig med alt fra serviceeftersyn og bremseservice til udstødning og olieskift.

MEKANIKER VEJLE: UDFØRER ALT INDENFOR AUTOSERVICE

Udover vores standard services som dækskifte og mekanisk arbejde, kan vores mekanikere også tilbyde serviceeftersyn, skift af bilbatteri, aircondition, støddæmpere og fjedre, klargøring til bilsyn, autoruder og stenslag. Derudover kan vi tilbyde en lejebil samt gratis wifi.

DÆKCENTER – DÆKSKIFTE & SERVICEEFTERSYN

Hos Super Dæk Services i Vejle har vi specialiseret os i dæk til lastvogne, erhvervskøretøjer og entreprenørmaskiner. Vores fagkonsulenter er eksperter i at analysere dine behov og finde den bedste og billigste løsning. Hvis du er en mindre eller mellemstor virksomhed, kan vores håndværkerkoncept måske være noget for dig. Konceptet tilbyder rabatter, assistance og fleksible åbningstider. Ring ind og få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning til din virksomhed. Vi hjælper selvfølgelig også hellere end gerne med montering af vinter- og sommerdæk.

VI GEARER OP MED BOSCH CAR SERVICE

Super Dæk får med Bosch Car Service det perfekte parløb, som giver landsdækkende, lokal service med tysk kvalitet og adgang til den seneste datadrevne teknologi og specialviden. Her er rene linjer og garanti for Bosch-reservedele af højeste kvalitet, der er kernen i enhver bil på de danske veje. Det nye samarbejde holder os på sporet, og nye, høje krav fra Bosch til vores faglighed sikrer, at vi er gearet til at være branchens bedste.

VÆRKSTED I VEJLE

Besøg vores værksted på Stiftsvej 23 i Vejle. Vi har åbent mandag til torsdag fra kl. 7.30 til 16.30 og fredag fra kl. 7.30 til 16.00. Kontakt os på telefon 76153500 eller på e-mail: vejle@sds.dk. Læs udtalelser fra vores kunder på vores hjem-meside, og lad vores dygtige automekanikere hjælpe dig med din bil.

 

Med venlig hilsen

Ole Jørgensen

AfdelingslederAfdelingen ligger her

Ofte stillede spørgsmål i Vejle

Du behøver blot at søge på enten postnummer eller by, under vores find-afdelinger og du får vist dit nærmeste Superdæk Service værksted.
Det afhænger af bilens alder, mærke og model samt kørselsmønster. Generelt anbefales det at få bilen til service en gang om året eller efter en bestemt kørselsafstand, som kan variere fra 10.000 til 30.000 kilometer. Du kan finde anbefalingerne i bilens instruktionsbog eller på producentens hjemmeside.
Prisen for at få lavet service kan variere afhængigt af bilens mærke, model og alder, samt hvilken type service der er nødvendig. En simpel olieskift kan koste et par hundrede kroner, mens en større service, der inkluderer udskiftning af flere dele og komponenter, kan koste flere tusinde kroner. Det er bedst at kontakte din lokale mekaniker, f.eks. ved Super Dækservice, eller en bilforhandler for at få et mere præcist estimat.
Prisen for et syn afhænger af bilens vægt og alder. For en personbil kan prisen variere fra 300 til 600 kroner. Det er også vigtigt at huske på, at hvis der er behov for reparationer eller udskiftninger, kan det også øge omkostningerne.
Et serviceeftersyn af bilen kan omfatte en række forskellige opgaver, herunder:


  • Udskiftning af olie og oliefilter

  • Kontrol og udskiftning af luft-, brændstof- og kabinefiltre

  • Kontrol og justering af bremser, dæk og undervogn

  • Kontrol af motor og kobling

  • Kontrol af batteri og elektriske systemer

  • Kontrol af lys og lysindstillinger

  • Kontrol af airconditionanlæg

  • Rensning af kabine og ventilationssystem

Det er vigtigt at bemærke, at ikke alle serviceeftersyn inkluderer alle disse opgaver, så det kan variere afhængigt af bilens behov og type service. Har du spørgsmål i forbindelse med et serviceeftersyn, står vores mekanikere altid klar til at hjælpe.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP