ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Viborg City

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER VIBORG CITY

Adresse

Middagshøjvej 57

8800 Viborg

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

 

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

ER DU TIDLIGERE EUROMASTER VIBORG KUNDE?

Så glæder vi os til at servicere dig og din bil. Vi har overtaget dette værksted, og vil gøre alt for, at du får en god oplevelse hos os. Hvis du har nogle spørgsmål angående overtagelsen, eller hvis du er tidligere dækkunde hos Euromaster, har vi samlet alle nødvendige informationer til dig lige her.

AUTOVÆRKSTED OG DÆKCENTER VIBORG CITY

Super Dæk Service i Viborg City er både autoværksted og dækcenter, og vores mekanikere byder alle opgaver velkomne, hvad enten det drejer sig om olieskift, bremsetjek eller eftersyn.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Hos Super Dæk Service er vi eksperter i dæk. Vi ved alt om dæktyper, vejgreb og rullemodstand, så har du spørgsmål af nogen art, er du mere end velkommen til at ringe til os, eller kigge ind forbi værkstedet og få en snak med én af vores dygtige automekanikere.

Har du brug for dæk til landbrugs- eller erhvervskøretøjer som f.eks. mejetærskere, skovmaskiner, trucks eller busser, er vi også leveringsdygtige i det. Skal du have lavet dækskifte til sommerdæk eller vinterdæk, så hjælper vi selvfølgelig også hellere end gerne.

Vi samarbejder med Nordisk Dæk Import, der er en af Nordens største leverandører af dæk, og du er derfor sikret et stort sortiment og en høj faglighed når du køber dæk hos os.

Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk her

Med venlig hilsen

Jens Otto Enstrøm

Afdelingsleder

 Afdelingen ligger her

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP