ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

TRUCKCENTER HORSENS RECHARGE CITY

Adresse

Kai Lindbergs vej 12f

8700 Horsens

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

 

AFDELINGEN SERVICERER

Afdelingen tilbyder

  • Breakdown Service
  • Gratis wi-fi

TRUCKCENTER I HORSENS; DÆKSKIFTE PÅ LASTVOGNE OG BUSSER

Vi glæder os til at holde lastbil- og buschauffører køreklar, med vores helt nye og første dækværksted målrettet lastbiler og busser. Truckcenteret ligger i parkerings- og opladningscenteret for lastbiler, Recharge City ved afkørsel 57 i Horsens. 

DÆKSKIFTE OG DÆKREPARATION

Hos Super Dæk Recharge City tilbyder vi dækskifte og dæktjek til lastbiler og busser. Vi glæder os til at tage i mod dig, der gerne vil bruge din hviletid effektivt, eller dig der blot har brug for assistance til din bus eller lastbil. Med et besøg i Super Dæk Horsens Recharge City bliver du køreklar, så du undgår dyre dækrelaterede nedbrud og kører sikkert videre.

Vi tjekker nemlig også dine dæk igennem, og tilbyder også dækreparationer, hvis dette er nødvendigt. Vi samarbejder med en af Nordens største leverandører af dæk, og kan derfor altid tilbyde dig et bredt sortiment af lastvogns- og busdæk, og kan altid guide dig til den helt rigtige løsning for dig.

BREAKDOWN SERVICE; 24/7 DÆKREPARATION OG DÆKSKIFTE

Er uheldet ude på turen, står vores landsdækkende Breakdown Service med over 70 servicevogne klar til udrykning og hurtig hjælp, 24/7. Vores Breakdown Service sikrer, at din nedetid er så kort som muligt. Skulle uheldet være ude, tilstræber vi os nemlig efter at være fremme indenfor 60 minutter, og tager os af hjulskift og dækreparationer. Ring til vores Breakdown Service på tlf. 76 112 112 for akut hjælp til dækskifte på vejen.

Gratis Fleettjek

I denne afdeling kan du få et gratis fleettjek til din lastbil. Det betyder, at vores dygtige montører gennemfører en visuel kontrol af dækkene for dækskader, og luftryk og restmønster. Dette sikrer, at du eller dine chauffører kan køre sikkert videre på ruten, og undgår uventede nedbrud. Skulle vi opdage fejl på dækket, har vi nemlig et stort udvalg af dæk og fælge til lastbiler i afdelingen, så vi hurtigt kan få lastbilen køreklar igen.

Med venlig hilsen

René Hansen

AfdelingslederAfdelingen ligger her

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP