ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Viborg Syd

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER VIBORG SYD

Adresse

Gl. Århusvej 241b

8800 Viborg

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

 

AFDELINGEN SERVICERER

 

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED VIBORG SYD

Dette værksted har rykket adresse til Middagshøjvej 57, 8800 Viborg

Velkommen til Super Dæk Service i Viborg, hvor vi kombinerer autoværksted og dækcenter. Vores dygtige mekanikere er klar til at håndtere enhver opgave, lige fra olieskift og bremsekontrol til omfattende serviceeftersyn.

MEKANIKER UDFØRER KOMPLET AUTOSERVICE

På vores værksted udfører vores erfarne mekanikere en bred vifte af services, herunder serviceeftersyn, bremseservice, udstødningsreparation, olieskift, udskiftning af bilbatteri, aircondition-service, 4-hjulsudmåling, udskiftning af støddæmpere og fjedre samt klargøring til bilsyn. Vi er klar til at tage os af din bil, uanset om det drejer sig om almindelige vedligeholdelsesopgaver eller større reparationer.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Vi er eksperter i dæk hos Super Dæk Service. Vi har omfattende viden om forskellige dæktyper, vejgreb og rullemodstand. Hvis du har spørgsmål af enhver art, er du mere end velkommen til at ringe til os eller besøge vores værksted og tale med en af vores erfarne automekanikere.

Vi leverer også dæk til landbrugs- og erhvervskøretøjer som mejetærskere, skovmaskiner, trucks og busser. Hvis du har brug for at skifte til sommerdæk eller vinterdæk, hjælper vi selvfølgelig også gerne med det. Vi samarbejder med Nordisk Dæk Import, en af Nordens største leverandører af dæk. Derfor kan du være sikker på et bredt udvalg og høj faglighed, når du køber dæk hos os.

VÆRKSTED I VIBORG

Besøg vores autoværksted og opleve vores professionelle service i Viborg Syd. Vores team står klar til at hjælpe dig med alle din bils behov. Du kan også nemt kontakte os via telefon eller e-mail for at aftale en tid, der passer dig bedst.

Besøg vores værksted på Gl. Århusvej 241b, hvor vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med din bil, landbrugs- og erhvervskøretøj. Du kan også nemt kontakte os via telefon eller e-mail for at aftale en tid..

Med venlig hilsen

Finn Andersen

AfdelingslederAfdelingen ligger her


 

Ofte stillede spørgsmål i Viborg Syd

Du behøver blot at søge på enten postnummer eller by, under vores find-afdelinger, og du får vist dit nærmeste Super Dæk Service værksted ved Viborg Syd.
Sporing af hjul på bilen er meget vigtigt for at opnå en sikker kørsel. Herunder er listet en række punkter i forhold til sporing af hjul på bilen:

  • Stabilisering og kontrol
  • Trækkraft
  • Slid på dæk
  • Energibesparelse
  • Slid på ophæng

For at sikre optimal køretøjssikkerhed og ydeevne er det vigtigt regelmæssigt at kontrollere og justere sporingen. Professionel hjuludmåling kan sikre, at sporingen er indstillet korrekt i henhold til producentens specifikationer. Har du spørgsmål vedrørende Sporing af hjul på bilen eller andet i relation til din bil, kan du altid kontakte din lokale Super Dæk Service og få hjælp.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her