Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER VIBORG SYD

Adresse

Gl. Århusvej 241b

8800 Viborg

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

Kontakt

76153730

AUTOVÆRKSTED VIBORG 

Super Dæk Viborg Syd er et autoværksted med mange års mekanisk erfaring. Vores medarbejdere byder alle opgaver velkomne.

Vi sørger for din sikkerhed, optimal køreegenskaber, højest mulig miljø- og forbrændingssikkerhed – og dermed også din tryghed og køreglæde.

Vores service- og diagnoseteknikere er højt uddannede, og udfører reparationer på nyere biler af alle mærker - uanset om det drejer sig om service eller fejlsøgning.

Vores medarbejdere uddannes løbende og er derfor fuldt opdateret på det nyeste teknologier, selvfølgelig også El /hybrid.

Vi har også original tester til at kode/opdatere alle bilmærker.

Har du spørgsmål om dæktyper, vejgreb eller rullemodstand, er du mere en velkommen til at kontakte os eller kigge forbi værkstedet.

Super Dæk har 50 års erfaring inden for dæk og værkstedsdrift. Vores værksteder er FDM kontrollerede og har alle relevante miljømæssige bortskaffelsesaftaler.


Med venlig hilsen


Finn Andersen

AfdelingslederAfdelingen ligger her


Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her