ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
undersidebanner_dæk_mærker_bridgestone.png

BRIDGESTONE VINTERDÆK & SOMMERDÆK

Fakta om Bridgestone

Bridgestone er en japansk koncern, der blev grundlagt som dækproducent i 1931. Firmaet overtog den amerikanske dækproducent Firestone i 1988 og har i dag over 140.000 ansatte, 178 fabrikker i 25 lande og sælger i mere end 150 lande.

Fra 2017 er selskabet den største dækproducent i verden, efterfulgt af Michelin, Goodyear og Continental.

Bridgestone leverer dæk til konstruktionsmaskiner, off-road køretøjer, traktorer og andre landbrugsmaskiner samt motorcykler, motorsport og fly. Bridgestone leverer originalt udstyr til blandt andet Porsche, VW, Ford, BMW, Mercedes, General Motors, Peugeut, Citroën, Renault, Toyota og Fiat.

Bridgestone sommerdæk og vinterdæk med eminent vejgreb uanset vejrforhold

Det er ikke uden grund, at hver femt bil i verden kører rundt på dæk fra Bridgestone. Dækkene er nemlig kendt for deres høje kvalitet og gode vejgreb. Bridgestone leverer også regnvejrsdæk til motorsport og Formel 1, hvor det er ekstremt vigtigt med et godt vejgreb, når hastigheden overskrider 200 km/t i regnvejr.

Find dine Bridgestone dæk i vores webshop

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her