Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
undersidebanner_dæk_mærker_continental.png

CONTINENTAL VINTERDÆK & SOMMERDÆK

Fakta om Continental

Continental er verdens fjerde største dækproducent efter Bridgestone, Michelin og Goodyear. Virksomheden blev oprindeligt grundlagt i 1871 som gummifabrikant. Der er i dag over 87.000 medarbejdere placeret på 170 lokationer, og næsten hver tredje bil i Europa leveres i dag med dæk fra Continental. Virksomheden sælger dæk til biler, motorcykler og cykler over hele verden under Continental-mærket, og på regionalt plan prdoducerer og sælger de også andre mærker som f.eks. General, Gislaved og Semperit.

Continental opfandt det første slidbanemønster i verden og har fortsat med at videreudvikle deres dæk lige siden. Continental har mere end 1.000 ingeniører og designere i Europa og USA, og hvert år tester de 140.000 dæk over mere end 200 millioner kilometer. Professionelle testkørere udfører mere end 67.000 tests - svarende til 500 gange rundt om jorden - inden et nyt produkt godkendes. 

Continental sommerdæk og vinterdæk - de bedste anbefalinger

Siden 2007 har Continentals produkter fået de bedste anbefalinger i 80 procent af alle tests. Continental er desuden kåret som det bedste dækmærke af respekterede bilmagasiner som AutoBild og AutoZeitung.

Continental ejer flere forskellige dækmærker såsom Viking og Barum. Vinterdækkene fra Continental er kendetegnet ved at være slidstærke, have et godt vejgreb og en lav rullemodstand, der samtidig sikrer en god benzinøkonomi.

Continental vinterdæk og sommerdæk

  • Continental EcoContact
  • Continental PremiumContact
  • Continental SportContact
  • Continental Winter Contact CWC

Find dine Continental sommerdæk og vinterdæk i vores webshop

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Bogholderi

Kunde: debitorbogh@ndi-dk.com

Leverandør: kfbogh@ndi-dk.com

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her