Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
undersidebanner_dæk_mærker_goodyear.png

GOODYEAR VINTERDÆK & SOMMERDÆK

Fakta om Goodyear

Goodyear er verdens tredje største dækproducent efter Bridgestone og Michelin. De har hovedsæde i Akron, Ohio og fremstiller dæk til alt lige fra fly, store transportmaskiner, racerbiler og SUV’er til lastbiler og personbiler.

Goodyear blev oprindeligt grundlagt i 1898, og de har i dag mere end 84.000 medarbejdere. Goodyear har mere end 90 fabrikker - heraf er 30 placeret i USA og resten i 27 andre lande. Goodyear sælger og markedsfører deres produkter til 185 lande.

Goodyear ejer flere forskellige dækmærker som Dunlop, Fulda, Lee, Sava og Debica. Ikke alle disse dækmærker er dog kendt i Danmark. Goodyear producerer alle typer af dæk, både vinterdæk, sommerdæk og helårsdæk.

Goodyear er generelt kendetegnet ved deres design samt exceptionelle stabilitet og holdbarhed. De har konstant fokus på forskning og udvikling af nye dæk.

Goodyear sommerdæk og vinterdæk i høj kvalitet og med stor kørekomfort

Goodyears dæk har generelt en meget lav rullemodstand, hvilket giver en bedre brændstoføkonomi samt et lavt støjniveau. Goodyears vinterdæk er et godt valg til dem, der går efter komfort og sikkerhed under kørslen. Generelt bliver Goodyear rost for deres vejgreb på både tørre og våde vejbaner.

Find dine Goodyear sommer- og vinterdæk i vores webshop

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Bogholderi

Kunde: debitorbogh@ndi-dk.com

Leverandør: kfbogh@ndi-dk.com

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her