Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
undersidebanner_dæk_mærker_michelin.png

MICHELIN VINTERDÆK & SOMMERDÆK

Fakta om Michelin

Michelin er verdens største dækproducent. Virksomheden, der har hovedsæde i Frankrig, blev stiftet i 1888 og allerede i 1891 tog Michelin det første patent på portable dæk. Michelin har over 109.000 medarbejdere og en produktion på mere end 150 millioner dæk om året. De har 72 produktionsanlæg i 19 lande.

Michelin har salg og markedsføring i mere end 170 lande verden over og har en omsætning på 20.9 milliarder euro. Michelin ejer desuden forskellige dækmærker som f.eks. BF Goodrich, Kleber, Taurus, Riken, Uniroyal og Kormoran. Generelt er dækkene fra Michelin kendt for at have et rigtig godt vejgreb på både våde og tørre veje. Derudover har Michelin som en del af deres kvalitetsbevidsthed haft stort fokus på at nedsætte CO2-udslippet ved at gøre deres dæk endnu mere bæredygtige og miljøvenlige. 

Michelin sommerdæk og vinterdæk med grønt fokus

En måde, hvorpå Michelin har gjort deres dæk mere miljøvenlige, er ved at nedsætte rullemodstanden, hvilket effektiviserer brændstofforbruget. Michelin har et grønt fokus - ikke kun på deres fortsatte videreudvikling af mere miljøvenlige dæk, men også på tværs af deres egne faciliteter, hvor deres CO2-udslip er blevet nedsat med 33 procent siden 2005.

Michelin har pt. over 6.000 medarbejdere, der udelukkende arbejder med R&D med henblik på at udvikle deres teknologi, og i 2015 og 2016 registrerede Michelin hele 400 nye patenter. I alt har de mere end 11.700 samlede patenter.

Michelin vinterdæk og sommerdæk

  • Michelin Energy
  • Michelin Energy Saver
  • Michelin Primacy
  • Michelin Pilot Sport
  • Michelin Alpin
  • Michelin Pilot Alpin

Find dine Michelin dæk i vores webshop

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Bogholderi

Kunde: debitorbogh@ndi-dk.com

Leverandør: kfbogh@ndi-dk.com

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her