ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Sommerdæk.png (3)
Online dækshop

Find model, størrelse og dækpriser online. Book tid i din lokale afdeling og betalt først ved montering.

Indtast størrelse eller registreringsnummer

Sommerdæk til Mercedes

Hos Super Dæk Service har vi et stort udvalg af forskellige sommerdæk til Mercedes. I vores sortiment finder I både sommerdæk til Mercedes i de mindre og ukendte brands samt de større brands som Michelin. Vores mekanikere og dækeksperter står altid klar til at hjælpe jer med at finde de helt rette dæk til din bil uanset mærke og årgang. Det er meget vigtigt, at du køber de rette sommerdæk til din bil, så du kan køre sikkert i trafikken.

Uanset hvilke sommerdæk til Mercedes du vælger fra vores brede sortiment, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Alle vores dæk er nemlig EU-godkendte, og det betyder, at du altid får et dæk, der kan køre sikkert på våde veje, støjer minimalt og giver dig en god brændstoføkonomi. Det er altså nemt og overskueligt at finde de dæk, der passer til netop dig og din bil.

Husk at skifte til sommerdæk på din Mercedes

Optimale sommerdæk til din Mercedes er lige så vigtige i varmt sommervejr som vinterdæk er på de frostglatte vinterveje. Hvis du vil føle dig 100 % tryg på vejene, er det derfor vigtigt, at dine dæk passer til din bil og dit kørselsbehov.
Man skal huske på, at bilens fire små dækflader er din eneste kontakt til vejen, og derfor bør du aldrig gå på kompromis med dine sommerdæk til Mercedes. Det er dækkene, der har ansvar for om din bil accelererer, bremser og drejer optimalt, og hvis vejen er våd, bliver bilens dæk virkelig sat på prøve.

Fordelene ved sommerdæk

Hvis du kører på vinterdæk om sommeren, slider du dine dæk 20 % hurtigere, end hvis du kørte med sommerdæk. Det skyldes, at vinterdæk er lavet af et blødere gummi, og derfor bliver de hurtigere slidt, når der er øget friktion på vejen. Der kan altså være mange penge at spare, når du kører med de rette dæk, for du øger både levetiden på dine dæk og forbedrer din brændstoføkonomi.

Sommerdæk eller helårsdæk?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge helårsdæk eller vinter- og sommerdæk til din bil, anbefaler vi altid, at du undgår at køre på helårsdæk. Helårsdæk er nemlig som regel bedre om vinteren end om sommeren, da det i princippet er et vinterdæk, der også har fået egenskaber fra et sommerdæk. Selvom helårsdækket er udstyret med sommeregenskaber, har vinter- og helårsdæk dog altid en længere bremselængde på både våd og tør sommervej end et sommerdæk.

Vi skifter dine dæk på din Mercedes uden problemer

Skal du have skiftet vinterdækkene ud med sommerdæk på bilen? Så tøv ikke med at kontakte os, for vores mekanikere står altid klar til at hjælpe dig. Med mere end 65 afdelinger fordelt i hele landet, kan du altid være sikker på, at der er en Super Dæk Service nær dig.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her