ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Sommerdæk.png (3)
Online dækshop

Find model, størrelse og dækpriser online. Book tid i din lokale afdeling og betalt først ved montering.

Indtast størrelse eller registreringsnummer

Sommerdæk til Renault

Vi kender vigtigheden af et sæt gode sommerdæk til Renault, og hos Super Dæk Service har vi et stort udvalg af forskellige sommerdæk. Ligegyldigt om du vælger et dæk fra et større brand som Michellin, eller et mindre og ukendt brand, så er vi altid parate til at finde det helt korrekte dæk til din Renault. Sommerdæk om sommeren er både vigtige af sikkerhedsmæssige årsager, men også for en ideel brændstoføkonomi.

Når du køber sommerdæk hos Super Dæk Service, er du altid sikker på at få EU-godkendte dæk med hjem. Alle vores forskellige dæk er mærket efter, hvordan de kører i vådt føre, hvor meget de støjer og deres effekt på brændstoføkonomien. På den måde er det mere overskueligt for dig at finde det helt perfekte sommerdæk, der passer til dine behov. Mærkningen kan bruges som en fin guideline, men vi står klar til at rådgive dig, så du kan køre sommeren i møde med optimale sommerdæk.

Kør sikkert med sommerdæk

Gode sommerdæk til Renault er lige så vigtige på tør og lun vej, som vinterdæk er i det kolde halvår, hvor vejene er kolde og glatte. For at føle sig komplet sikker i trafikken, kræver det fuld tillid til bilens dæk. Der er kun kontakt mellem bilens hjul og vejen på de fire små dækflader, og det er disse kontaktflader, som afgør accelerationen, manøvreegenskaberne og bremseevnen. Hovedparten af dækkene på markedet i dag kører fint i tørt vejr, men på de våde veje bliver dækkene som regel sat på prøve.

Derfor skal du skifte til sommerdæk

Hvis bilen er udstyret med vinterdæk om sommeren, slides dækkene 20 % hurtigere end med sommerdæk. Årsagen er, at vinterdæk er produceret i en blødere type gummi, som derfor nemmere bliver slidt på lune veje. Fordi sommerdæk er lavet i hårdere gummi, giver det mindre friktion på vejen, som resulterer i en bedre brændstoføkonomi. Sikkerhed er det vigtigste i trafikken, og til tider er en nødopbremsning nødvendig. Da bremselængden på sommerdæk er væsentlig kortere end vinterdæk om sommeren, er det af sikkerhedsmæssige grunde meget vigtigt at få sat sommerdæk på din Renault.

Sommerdæk og helårsdæk

Det er som regel bedst at køre med helårsdæk om vinteren, da disser dæk egentlig er et vinterdæk med M+S mærkning. Der er således givet både sommer- og vinteregenskaber til dækket, og selvom helårsdæk er lavet med sommeregenskaber, har de altid en længere bremselængde end sommerdæk har om sommeren. Og dette er uanset om vejen er tør eller våd. Vi anbefaler derfor, at du kun kører med sommerdæk til din Renault om sommeren.

En afdeling nær dig

Med 65 Super Dæk Service-afdelinger landet over, har du altid mulighed for at køre bilen forbi et af vores værksteder og få skiftet dæk. Vores dygtige mekanikere er eksperter i dæk til alle bilmærker og årgange. Du er derfor sikker på at få et dæk som passer lige nøjagtig til dig og din bil. Kontakt os allerede i dag, og hør hvordan vi kan få din bil i topform til sommeren.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her