ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Sommerdæk.png (3)
Online dækshop

Find model, størrelse og dækpriser online. Book tid i din lokale afdeling og betalt først ved montering.

Indtast størrelse eller registreringsnummer

Sommerdæk til Skoda

Hos Super Dæk Service kender vi vigtigheden af et sæt gode sommerdæk til Skoda, og vi har et stort sortiment af forskellige sommerdæk. Uanset hvilket dækmærke du er på udkig efter, så er vi altid parate til at finde det helt rigtige dæk til din Skoda. Sommerdæk øger både din sikkerhed i trafikken om sommeren, men de giver dig også en bedre brændstoføkonomi.

Når du køber et sæt nye sommerdæk hos Super Dæk Service, kan du altid være sikker på at få EU-godkendte dæk monteret på bilen. Vores forskellige dæk er mærket afhængigt af deres køreevne i vådt føre, deres effekt på brændstoføkonomien og deres støjniveau. Mærkningen gør det således mere overskueligt at finde et dæk, som passer til dig og din bils behov. Du kan bruge mærkningen som en udmærket guideline, men vi står selvfølgelig altid klar til at rådgive dig, så du får de mest optimale sommerdæk på netop din Skoda.

Kør trygt sommeren i møde

Et sæt gode sommerdæk til Skoda er lige så vigtige på en lun og tør vej, som et vinterdæk er i vintermånederne, hvor vejene er glatte og kolde. Det kræver fuld tillid til sine dæk, hvis man skal føle sig komplet sikker i trafikken. Bilen har kun kontakt til vejen på de fire dækflader, og det er disse, som sørger for at bremsevne, manøvreevne og acceleration fungerer som det skal. De fleste dæk på markedet klarer sig ganske udmærket i tørt vejr, men de bliver som regel sat på prøve på de våde veje. Derfor bør du holde øje med dækkets køreegenskaber i vådt føre, når du vælger sommerdæk til Skoda.

Derfor er sommerdæk vigtige

Hvis du kører med vinterdæk på din bil om sommeren, bliver dækkene slidt 20 % hurtigere end med sommerdæk til Skoda. Det gør de, fordi vinterdæk er lavet af blødere gummi som nemmere slides. Sommerdækkets hårdere gummi mindsker friktionen på vejen, som er til fordel for din brændstoføkonomi.

Et helt essentielt element i trafikken er sikkerhed, og nogle situationer kræver en hård opbremsning. Det er derfor af sikkerhedsmæssige årsager vigtigt at skifte til sommerdæk om sommeren, da bremselængden er væsentlig kortere, hvilket sænker risikoen for kollision.

Kan jeg køre med helårsdæk om sommeren?

Helårsdæk er generelt set bedre om vinteren end om sommeren. Helårsdæk er nemlig vinterdæk, der er M+S mærket. Fabrikanterne har altså givet helårsdækket både sommer- og vinteregenskaber. Til trods for helårsdækkets sommeregenskaber, har vinter- og helårsdæk altid en længere bremselængde end sommerdæk, både i vådt og tørt føre. Vi anbefaler derfor på det kraftigste, at du vælger sommerdæk til din Skoda frem for helårsdæk om sommeren.

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her