ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Sommerdæk.png (3)
Online dækshop

Find model, størrelse og dækpriser online. Book tid i din lokale afdeling og betalt først ved montering.

Indtast størrelse eller registreringsnummer

Sommerdæk til Toyota

Hos Super Dæk Service har vi altid et større udvalg af forskellige sommerdæk til Toyota. Vi har alt fra mindre og billigere brands til de lidt større brands som Michelin. Uanset hvilke dæk der bliver efterspurgt, står vores mekanikere parate til at hjælpe med at finde de helt rigtige dæk til dig og din bil. Det er ikke kun sikkerheden, som bliver øget ved at finde de optimale dæk til din bil, men din brændstoføkonomi bliver også forbedret.

Det er helt risikofrit at vælge dine nye sommerdæk hos Super Dæk Service. Alle vores dæk er EU-godkendte, og er derfor testet på, hvordan de klarer regnvejrskørsel, deres støjniveau og hvordan de påvirker din brøndstoføkonomi. Vi står naturligvis altid klar til at hjælpe dig og din bil sikker videre i trafikken.

Husk at skifte til sommerdæk på din Toyota

Gode vinterdæk om vinteren er en vigtig faktor af sikkerhedsmæssige årsager, og det samme er optimale sommerdæk til din Toyota om sommeren. For at kunne mærke den fulde tryghed på farten, kræver det tillid til dine dæk, da de bestemmer, hvor godt du sidder fast på vejen i både sving, opbremsninger og accelerationer.

Fordelene ved sommerdæk

For at undgå at slide dine dæk op 20 % hurtigere, anbefaler vi kraftigt at skifte fra vinterdæk til sommerdæk om sommeren. Grunden til at vinterdæk bliver slidt så meget hurtigere på sommerens varme veje, er, at de er produceret af et blødere gummimateriale end sommerdæk er. Derfor forekommer slitage hurtigere på vinterdæk på varme og tørre veje. På de varme og tørre veje er bremselængden med sommerdæk også kortere, og dermed øges trygheden i trafikken også. Samtidig hjælper det også på din brændstoføkonomi at skifte til sommerdæk i de varmere måneder.

Sommerdæk eller helårsdæk?

Da helårsdæk i princippet er vinterdæk, som er M+S mærket, fungerer de også bedre om vinteren end om sommeren. Dækkene er derfor blevet givet både sommer- og vinteregenskaber. Vinter- og helårsdæk vil altid have længere bremselænge end sommerdæk vil have om sommeren, også selvom helårsdækkene er lavet med sommeregenskaber.

Lad Super Dæk Service skifte dine dæk

Er det tid til at få skiftet til nye sommerdæk, eller mangler du et nyt sæt sommerdæk til din Toyota? Så kontakt din lokale Super Dæk Service, og lad vores mekanikere rådgive dig. Med mere end 60 afdelinger fordelt rundt i Danmark, kan du let og hurtigt få gjort din Toyota sommerklar.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her