ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
undersidebanner_dæk_mærker_toyotires.png

TOYO TIRES VINTERDÆK & SOMMERDÆK

FAKTA OM TOYO TIRES

Toyo Tires er en japansk virksomhed, og på trods af navnet har de ikke noget med Toyota at gøre. Virksomheden startede allerede i 1945 og ekspanderede i 1966 til USA. Toyo Tires har i dag over 10.000 ansatte i blandt andet USA, Australien, Tyskland, Canada og Kina.

Toyo Tires leverer både vinterdæk, sommerdæk og helårsdæk, og lige fra starten har de haft et stort fokus på innovation og høj kvalitet, hvorfor de nyder stor popularitet i hele verden.

Forskning, udvikling, fremstilling og salg af dæk er Toyo Tires’ kerneforretning, og derudover beskæftiger de sig blandt andet også med industrielt gummi og fremstilling af polyurethan produkter.

Toyo Tires sommerdæk og vinterdæk til alle slags biler

Toyo Tires har et stort dækprogram, der dækker alt fra SUV’er, lastbiler, sports- og luksusbiler, så der findes Toyo Tires dæk til stort set alle behov. Toyo Tires har altid lagt stor vægt på kørekomfort, holdbarhed og benzinøkonomi, hvilket har været med til at cementere mærkets succes og popularitet.

Toyo Tires har også etableret sig som et kendt dækmærke inden for motorsport, hvor de har vundet flere mesterskabstitler.

Find dine Toyo Tires i vores dækshop

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her