Vi bruger cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Du accepterer vores brug af cookies, når du klikker på knappen til højre.

»Klik her, hvis du vil vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem. Accepter Cookies

Persondatapolitik

Når du besøger og benytter dig af de services, som udbydes fra hjemmesiden under domænet sds.dk, vil vi  behandle en række personoplysninger om dig.

Denne Persondatapolitik har til formål at informere dig om dine rettigheder i den forbindelse.

1.         Formål med Persondatapolitikken

1.1       Denne Persondatapolitik er udarbejdet og gældende for:

           Super Dæk Service Danmark A/S

           Merkurvej 7

           6650 Brørup

           CVR-nr.: 28 65 39 64

           E-mail: info@sds.dk    

           (herefter benævnt ”Selskabet”).

1.2       Persondatapolitikkens formål er at informere om, hvordan Selskabet behandler oplysninger, som kan henføres til en bestemt person, herunder ved indsamling, registrering, systematisering, opbevaring, brug, videregivelse m.v.

1.3       Persondatapolitikken omfatter den behandling af personoplysninger, som Selskabet foretager, når en person besøger hjemmesiden under domænenavnet sds.dk, og/eller når en person rekvirerer og benytter sig af de varer, services og ydelser, som er knyttet hertil, eller udbydes herfra.

1.4       Enhver person, som rekvirerer specifikke varer, services og/eller ydelser fra hjemmesiden under sds.dk, vil som betingelse herfor skulle acceptere denne Persondatapolitik. Det er derfor et krav, at du er over 18 år. 

2.         Personoplysninger og login

2.1       Denne Persondatapolitik gælder for de personoplysninger, som kan henføres til en bestemt person, og som er indsamlet fra hjemmesiden under domænenavnet sds.dk (herefter benævnt ”Personoplysninger”).

2.2       Ved køb af varer, bestilling af dækskifte eller andre services fra hjemmesiden under sds.dk, skal en person som minimum indtaste følgende personoplysninger for at oprette et login. Oprettelse af login er en betingelse for ethvert køb og/eller bestilling: 

           - Fornavn/-e og efternavn

           - Personlig e-mailadresse

           - Fysisk postadresse

           - Personligt telefonnummer

           - Nummerplade på din bil 

2.3       Der indsamles kun de Personoplysninger om en person, som personen selv har indtastes, herunder f.eks. ved bestilling af dækskifte, køb af varer, rekvirering af service og andre ydelser, herunder også ved bestilling af nyhedsbreve og ved f.eks. cookies.

2.4       Når en person bestiller et nyhedsbrev, vil personen blive bedt om at indtaste sin e-mailadresse, hvortil nyhedsbrevet ønskes sendt. Selskabet fremsender alene nyhedsbreve per e-mail på baggrund af en specifik anmodning.

2.5       Der er til enhver tid mulighed for at framelde sig nyhedsbrevet på hjemmesiden under <sds.dk>, ligesom der er mulighed for at framelde sig nyhedsbrevsservices ved fremsendelse af e-mail til: http://sds.us5.list-manage.com/unsubscribe?=8c2097b19e279d85890d7082c&id=30260d0899  Frameldes nyhedsbrevsservicen, bliver ens e-mailadresse slettet fra nyhedsbrevssystemet. 

3.         Behandling af personoplysninger

3.1       Selskabet har brug for at behandle Personoplysninger for at kunne drive sin virksomhed, herunder for at indgå aftaler med kunder eller levere services og varer til kunder, samt andre rekvirenter heraf.

3.2       Herudover har Selskabet brug for at behandle Personoplysninger for at gøre virksomheden bedre, herunder til Selskabets markedsføring og kommunikation, samt til administrative og tekniske formål.

3.3       Endvidere kan oplysningerne bruges til at udarbejde statistik om brugerne på sitet og antallet af modtagere af nyhedsbreve.

3.4       Selskabet behandler og indsamler ikke personfølsomme oplysninger.

3.5       Selskabet behandler alle Personoplysninger fortroligt.

3.6       Personoplysninger behandles generelt ikke af Selskabet i videre omfang, end hvad der er nødvendigt. 

4.         Særligt vedrørende videregivelse af Personoplysninger

4.1       Selskabet videregiver ikke Personoplysninger til tredjemand - udover hvad der følger af lovgivningen eller denne Persondatapolitik.

4.2       Selskabet har ret til at videregive Personoplysninger til tredjemænd i følgende tilfælde, idet disse tredjemænd dog ikke må behandle Personoplysninger i videre omfang, end hvad der er accepteret i denne Persondatapolitik:

4.2.1.   De til enhver tid værende Super Dæk Service afdelinger som er forbundne med Selskabet;

4.2.2.   Selskabets samarbejdspartnere, således find-afdelinger

SDS Albertslund, SDS Amager, SDS Assens, SDS Bornholm, SDS brabrand, SDS Brønderslev, SDS Brørup, SDS Ebeltoft, SDS Kjersing, SDS Måde, SDS Faxe, SDS Fredericia, SDS Frederikshavn, SDS Frederikssund, SDS Glostrup, SDS Grenaa, SDS grindsted, SDS herning, SDS Hobro, SDS Horsens, SDS Holstebro, SDS Ikast, SDS Karlslunde, SDS Kolding, SDS Lemvig, SDS Nyk. Mors, SDS Næstved, SDS Odense City, SDS Odense Havn, SDS Odense Syd, SDS Padborg, SDS Randers, SDS Ribe dækcenter, SDS Ringkøbing, SDS Ringsted, SDS Roskilde, SDS Rødovre SDS Sakskøbing, SDS Silkeborg, SDS Skejby,SDS SKjern, SDS Slagelse, SDS Struer, SDS Sønderborg, SDS Tønder, SDS Varde, SDS vejen, SDS vejle, SDS Viborg, SDS Videbæk, SDS Vojens, SDS Ølgod, SDS Aabenraa, SDS Aalborg Syd, SDS Aalborg City, SDS Aabyhøj, SDS Viby. Heyday Århus. NDI IT Center.

4.2.3.   Såfremt det er nødvendigt for, at Selskabet kan levere den vare, service, ydelse eller tjeneste, som der er anmodet om;

4.2.4.   Såfremt Selskabet skal reagere på stævninger, retsordrer eller andre retslige skridt;

4.2.5.   Såfremt Selskabet opdager, at kundens handlinger er i strid med Selskabets vilkår og/eller den til enhver tid gældende lovgivning;

4.2.6.   Såfremt Selskabet ønsker at få tredjemand til at udarbejde en generel markedsundersøgelser og/eller foretagelse af kundeopdelinger; og

4.2.7.   Såfremt det sker i forbindelse med en hel eller delvis overdragelse af Selskabets virksomhed.

5.         Muligheder for at redigere og slette persondata

5.1       Personoplysninger bliver slettet eller ændret, såfremt personen, hvortil oplysninger kan henføres, anmoder Selskabet herom.

5.2       Man kan henvende sig til Super Dæk Service Danmark, Merkurvej 7, 6650 Brørup, info@sds.dk

5.3       Kundens Personoplysninger vil automatisk blive slettet, når det ikke længere er nødvendigt at behandle disse. 

6.         Indsigt

6.1       Ønsker en person at få indsigt i de Personoplysninger, som Selskabet behandler om personen, kan oplysningerne indhentes ved henvendelse til: Super Dæk Service Danmark, Merkurvej 7, 6650 Brørup, info@sds.dk

7.         Cookies og tredjepartskomponenter

7.1       Selskabet benytter sig af cookies på hjemmesiden under domænenav-net <sds.dk> og behandler oplysninger herfra. Læs mere om Selskabets Cookies-politik, herunder om hvordan du sletter cookies, her: brug-af-cookies

7.2       Selskabets hjemmeside under domænet <sds.dk> indeholder tredje-partskomponenter som for eksempel ”Facebook Anbefal”, ”Facebook synes godt om”, ”Google” eller ”Twitter”. Disse tredjepartskomponenter bevirker, at indehaveren af tredjepartskomponenten, som for eksempel Facebook eller Google, modtager tekniske data om den besøgende, browser, IP-adresse og hvilke sider den besøgende undersøger på <sds.dk>.

7.3      
Er en besøgende samtidig med sit besøg på hjemmesiden under domænet <sds.dk> eksempelvis samtidig logget på for eksempel Facebook eller Google, er det muligt for Facebook/Google at henføre data fra den besøgende til dennes profil.

7.4      
Den behandling, som indehaveren af tredjepartskomponenten foretager af de nævnte oplysninger, ligger uden for Selskabets kontrol og er udelukkende underlagt forholdet mellem den besøgende og indehaveren af tredjepartskomponenten.

8.         Ændring af Persondatapolitik

8.1       Den til enhver tid gældende Persondatapolitik kan findes på hjemmesiden under domænet sds.dk.

8.2      Såfremt denne Persondatapolitik bliver ændret, vil enhver person, som Selskabet behandler oplysninger om i henhold til denne Personpolitik, blive informeret på den e-mailadresse, som Selskabet har registreret en person under. Der vil i den forbindelse blive givet den registrerede mulighed for at gøre indsigelser mod ændringen, samt mulighed for at acceptere disse ændringer.

9.         Datasikkerhed

9.1       Login-passwords opbevares krypteret, mens alle øvrige oplysninger opbevares ukrypteret i Selskabets database.

9.2       Selskabet har truffet de i henhold til Persondataloven nødvendige tekniske foranstaltninger, som beskytter Personoplysninger mod uautoriseret adgang, ændring, brug eller sletning.