ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Sønderborg

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER SØNDERBORG

Adresse

Ellegårdvej 32

6400 Sønderborg

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

 

Kontakt

Tlf: 76 15 30 20

76 15 30 29

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED SØNDERBORG

Hos Super Dæk Service i Sønderborg udfører vi alle slags værkstedsydelser, uanset om din bil trænger til et mindre eftersyn eller den helt store overhaling.

MEKANIKER SØNDERBORG – UDFØRER ALT INDENFOR AUTOSERVICE

Vores erfarne mekanikere tilbyder en bred vifte af autoservices, herunder serviceeftersyn af både person- og varevogne, klargøring til bilsyn, bremseservice, udstødning, olieskift, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre, samt reparation af autoruder og stenslag.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Vores mekanikere udfører selvfølgelig også dæk- og autoservice på personbiler og varevogne, og vi er altid klar til at give dig kompetent faglig vejledning, hvis du f.eks. er i tvivl om hvilke dæk, der passer til din bil og dit kørselsmønster.

Kører du f.eks. lange daglige ture på motorvejen, har du givetvis brug for en anden type dæk, end hvis du kun bruger din bil til få og kortere ture. Foruden dæk til personvogne er vores værksted leveringsdygtige i dæk til landbrugs- og erhvervskøretøjer, f.eks. mejetærskere, busser og trucks.

Skal du have lavet et dækskifte til sommerdæk eller vinterdæk står vores automekanikere også altid klar til at hjælpe dig.

VÆRKSTED I SØNDERBORG

Kig forbi autoværkstedet i Sønderborg til en uforpligtende snak, eller ring og book en tid.

Vi har selvfølgelig åbent for alle slags værkstedsydelser, uanset om din bil trænger til et mindre eftersyn eller den helt store overhaling. 

Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk i vores webshop

Med venlig hilsen

Henrik Busch

AfdelingslederAfdelingen ligger her


 

Ofte stillede spørgsmål i Sønderborg

Du behøver blot at søge på enten postnummer eller by, under vores find-afdelinger, og du får vist dit nærmeste Super Dæk Service værksted ved Sønderborg.
Typiske tegn på, at din bils aircondition har brug for service kan være:
  • Nedsat køleydelse
  • Ujævn luftstrøm
  • Mærkelige lugte
  • Støj eller unormale lyde
  • Lækage eller fugt: Hvis du bemærker vand eller væske under din bil, når aircondition er i brug, kan det være et tegn på lækage i systemet.
Hvis du oplever nogen af disse tegn på problemer med din bils aircondition, anbefales det at få den un-dersøgt og serviceret af en kvalificeret mekaniker eller et autoriseret værksted for at identificere og løse eventuelle problemer. Har du spørgsmål vedrørende aircondition service eller andet i relation til din bil, kan du altid ringe til din lokale Super Dæk Service og få hjælp.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP