ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Viborg

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER VIBORG

Adresse

Bøssemagervej 9

8800 Viborg

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

 

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED VIBORG 

Super Dæk Service i Viborg er både autoværksted og dækcenter, og vores mekanikere byder alle opgaver velkomne, hvad enten det drejer sig om olieskift, bremsetjek eller eftersyn.

MEKANIKER VIBORG: UDFØRER ALT INDENFOR AUTOSERVICE

Trænger din bil til en større overhaling klarer vi også det. Vores værksted udfører alt indenfor serviceeftersyn, brem-seservice, udstødning, olieskift, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre, klargøring til bilsyn samt autoruder og stenslag.

DÆKCENTER - DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Hos Super Dæk Service er vi eksperter i dæk. Vi ved alt om dæktyper, vejgreb og rullemodstand, så har du spørgsmål af nogen art, er du mere end velkommen til at ringe til os, eller kigge ind forbi værkstedet og få en snak med én af vores dygtige automekanikere.

Har du brug for dæk til landbrugs- eller erhvervskøretøjer som f.eks. mejetærskere, skovmaskiner, trucks eller busser, er vi også leveringsdygtige i det. Skal du have lavet dækskifte til sommerdæk eller vinterdæk, så hjælper vi selvfølgelig også hellere end gerne.

Vi samarbejder med Nordisk Dæk Import, der er en af Nordens største leverandører af dæk, og du er derfor sikret et stort sortiment og en høj faglighed når du køber dæk hos os.

VÆRKSTED I VIBORG

Kig forbi vores værksted på Bøssemagervej 9 i Viborg eller kontakt os pr. telefon eller mail til en uforpligtende snak. Vores team af dedikerede medarbejdere står klar til at hjælpe dig med din bil eller landbrugskøretøj. Du kan også tage et kig på vores store udvalg af dæk i vores webshop.

Med venlig hilsen

Steen Bay

AfdelingslederAfdelingen ligger her


 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP