ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Struer

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER STRUER

- en del af Bosch Car Service

 

Adresse

Energivej 16

7600 Struer

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

Kontakt

Tlf: 76 15 30 80

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED STRUER

Hos Super Dæk Service i Struer går grundig service og kompetent rådgivning hånd i hånd. Vores autoværksted er rustet til alle store såvel som små opgaver, uanset bilens årgang og model.

MEKANIKER UDFØRER KOMPLET AUTOSERVICE

Vores dygtige mekanikere udfører et bredt udvalg af autoservices, herunder serviceeftersyn, bremseservice, udstød-ningsreparation, olieskift, udskiftning af bilbatteri, aircondition-service, 4-hjulsudmåling, udskiftning af støddæmpere og fjedre, autorude- og stenslagsreparation samt klargøring til bilsyn. Vi er klar til at hjælpe dig med enhver opgave og sikre, at din bil fungerer optimalt.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Vores automekanikere har omfattende erfaring og bred viden om dæk i alle typer og størrelser. Som samarbejdspart-ner med Nordisk Dæk Import, der har mere end 35 års erfaring i branchen, kan vi give dig kompetent faglig vejledning og svar på alle dine spørgsmål.

Derudover tilbyder vi salg, montering og opbevaring af dæk til personbiler, varevogne, industri- og landbrugskøretøjer. Hvis du har behov for at skifte til sommerdæk eller vinterdæk, står vores team også klar til at hjælpe dig.

VI GEARER OP MED BOSCH CAR SERVICE

Super Dæk får med Bosch Car Service det perfekte parløb, som giver landsdækkende, lokal service med tysk kvalitet og adgang til den seneste datadrevne teknologi og specialviden. Her er rene linjer og garanti for Bosch-reservedele af højeste kvalitet, der er kernen i enhver bil på de danske veje. Det nye samarbejde holder os på sporet, og nye, høje krav fra Bosch til vores faglighed sikrer, at vi er gearet til at være branchens bedste.

VÆRKSTED I STRUER

Besøg os på vores værksted på Energivej 16 i Struer, hvor vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med din bil. Du kan også kontakte os via telefon på 76 15 30 80. Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk i vores webshop.

Med venlig hilsen

Nicklas Bøge

AfdelingslederAfdelingen ligger her

Ofte stillede spørgsmål i Struer

Du behøver blot at søge på enten postnummer eller by, under vores find-afdelinger, og du får vist dit nærmeste Super Dæk Service værksted ved Struer.

4-hjulsudmåling, også kendt som 4-hjulsjustering eller 4-hjulsudretning, er en procedure, hvor hjulenes vinkler og indstillinger justeres for at sikre optimal kontakt med vejbanen og optimal kørsel

Det er vigtigt at få udført 4-hjulsudmåling af følgende grunde:

  • Korrekt dækslid
  • Optimal kørselsydelse
  • Brændstofeffektivitet
  • Reducere slid på affjedringssystemet

Har du spørgsmål vedrørende 4-hjulsudmåling eller andet i relation til din bil, kan du altid ringe til din loka-le Super Dæk Service og få hjælp.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP