ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Padborg

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER PADBORG

Bemærk udvidede åbningstider i LV. afd. - Man-Fre 7.30 - 18.00

Adresse

Industrivej 19

6330 Padborg

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

 

Kontakt

Tlf: 76 15 32 00

76 15 32 09

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Gratis wi-fi

 

AUTOVÆRKSTED PADBORG 

På Super Dæk Services dækcenter og autoværksted i Padborg er vi stolte af at kunne tilbyde dig grundig og kompetent autoservice på alle person- og varevogne, ligesom vi naturligvis også udfører dækskifte og –montering på alle typer køretøjer, herunder industri- og landbrugsmaskiner, trucks, busser, samt park- og skovmateriel.

Foruden montering af dæk, kan vores mekanikere også hjælpe dig med serviceeftersyn samt bremseservice, udstødning, olieskift, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre, autoruder og stenslag samt klargøring til bilsyn.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Super Dæk Service samarbejder med Nordisk Dæk Import, som er en af Nordens største importører af dæk, hvilket betyder, at vi kan skaffe stort set lige præcis det dæk du leder efter.

Vores værksted udfører naturligvis også dækskifte til f.eks. sommerdæk og vinterdæk. Er du på udkig efter et mindre kendt mærke, kan vores automekanikere også hjælpe dig med det.

Hos Super Dæk Service kan du som erhvervsdrivende benytte dig af vores ”håndværkerkoncept”, som er en fordelagtig løsning for mindre og mellemstore virksomheder, der gerne vil nedsætte driftsomkostningerne.

Håndværkerkonceptet indebærer bl.a. fri lejebil ved ordinær service, omkostningsfri opbevaring af hjul, fri assistance ved nedbrud og meget mere.

Vil du høre mere om konceptet, er du velkommen til at kontakte en af vores erhvervskonsulenter, der kan sammensætte en skræddersyet løsning, der passer til netop dit behov.

24-TIMERS BREAK DOWN SERVICE HOS AUTOVÆRKSTED PADBORG 

Husk at du som kunde hos Super Dæk Service er omfattet vores 24-timers break down service, så du inden for blot en time kan få skiftet og repareret hjul, fælge og dæk, så du hurtigt kan komme videre. 

Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk her

Med venlig hilsen

Alan Kay

AfdelingslederAfdelingen ligger her


 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her