ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Padborg

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER PADBORG

Bemærk udvidede åbningstider i LV. afd. - Man-Fre 7.30 - 18.00
Med undtagelse af juli måned.

Adresse

Industrivej 19

6330 Padborg

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

 

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Gratis wi-fi

 

AUTOVÆRKSTED PADBORG 

På Super Dæk Services dækcenter og autoværksted i Padborg er vi stolte af at kunne tilbyde dig grundig og kompetent autoservice på alle person- og varevogne, ligesom vi naturligvis også udfører dækskifte og –montering på alle typer køretøjer, herunder industri- og landbrugsmaskiner, trucks, busser, samt park- og skovmateriel.

MEKANIKER UDFØRER PROFESSIONEL AUTOSERVICE

Udover dækmontage kan vores erfarne mekanikere også hjælpe dig med serviceeftersyn samt bremseservice, udstødning, olieskift, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre, reparation af autoruder og stenslag samt klargøring til bilsyn. Uanset hvilken opgave du har brug for, står vi klar til at hjælpe.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Super Dæk Service samarbejder med Nordisk Dæk Import, som er en af Nordens største importører af dæk, hvilket betyder, at vi kan skaffe stort set lige præcis det dæk du leder efter. Vores værksted udfører naturligvis også dækskifte til f.eks. sommerdæk og vinterdæk. Er du på udkig efter et mindre kendt mærke, kan vores automekanikere også hjælpe dig med det.

HÅNDVÆRKERKONCEPT TIL ERHVERVSDRIVENDE

Hos Super Dæk Service kan du som erhvervsdrivende benytte dig af vores ”håndværkerkoncept”, som er en fordelagtig løsning for mindre og mellemstore virksomheder, der gerne vil nedsætte driftsomkostningerne. Håndværkerkonceptet indebærer bl.a. fri lejebil ved ordinær service, omkostningsfri opbevaring af hjul, fri assistance ved nedbrud og meget mere. Vil du høre mere om konceptet, er du velkommen til at kontakte en af vores erhvervskonsulenter, der kan sammensætte en skræddersyet løsning, der passer til netop dit behov.

24-TIMERS BREAK DOWN SERVICE HOS AUTOVÆRKSTED PADBORG 

Husk at du som kunde hos Super Dæk Service er omfattet vores 24-timers break down service, så du inden for blot en time kan få skiftet og repareret hjul, fælge og dæk, så du hurtigt kan komme videre.

VÆRKSTED I PADBORG

Besøg vores værksted og dækcenter i Padborg, eller kontakt os telefonisk for at aftale en tid. Du kan også se vores store udvalg af dæk i vores webshop. Hos Super Dæk Service i Padborg står vi klar med professionel assistance og kvalitetsservice til din bil.

Med venlig hilsen

Alan Kay

AfdelingslederAfdelingen ligger her


 

Ofte stillede spørgsmål i Padborg

Varigheden af en aircondition-service kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder typen af køretøj, aircondition-systemets tilstand og omfanget af den nødvendige vedligeholdelse. Typisk kan en aircondition-service tage mellem 1 til 2 timer at udføre.

Det anbefales at kontakte et autoværksted og få specifikke oplysninger om, hvor lang tid en aircondition-service vil tage for din bil, da det kan variere baseret på forskellige faktorer. Har du spørgsmål vedrørende aircondition service eller andet i relation til din bil, kan du altid ringe til din lokale Super Dæk Service og få hjælp.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP