ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Lemvig

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER LEMVIG

- en del af Bosch Car Service

 

Adresse

Ringkøbingvej 12

7620 Lemvig

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

Kontakt

Tlf: 76 15 32 80

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED LEMVIG 

Super Dæk Service i Lemvig er dit komplette autoværksted og dækcenter. Vi tilbyder salg og montering af alle velkendte dækmærker til både person- og varevogne samt landbrugs- og erhvervsmaskiner.

MEKANIKER UDFØRER ALT INDENFOR AUTOSERVICE

Udover vores ekspertise i dækmontering, står vi også til rådighed for omfattende serviceeftersyn og reparationer af person- og varevogne. Vi tager os af alt fra bremseservice, udstødning, olieskift, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre, klargøring til syn samt reparation af autoruder og stenslag. Vores erfarne mekanikere er altid parate til at give dig kompetent og grundig vejledning, så du kan føle dig tryg bag rattet.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Vi har specialiseret os i dæk til landbrugsmaskiner og tilbyder også tvillinghjul til traktorer og andre maskiner. Desuden forhandler og monterer vi specialdesignede fælge i alle størrelser og udfører reparation, tilpasning og lakering af dine eksisterende fælge.

Vores autoværksted står også til rådighed, når det er tid til at skifte mellem sommerdæk og vinterdæk, og vores dygtige automekanikere sørger for korrekt montering.

VI GEARER OP MED BOSCH CAR SERVICE

Super Dæk får med Bosch Car Service det perfekte parløb, som giver landsdækkende, lokal service med tysk kvalitet og adgang til den seneste datadrevne teknologi og specialviden. Her er rene linjer og garanti for Bosch-reservedele af højeste kvalitet, der er kernen i enhver bil på de danske veje. Det nye samarbejde holder os på sporet, og nye, høje krav fra Bosch til vores faglighed sikrer, at vi er gearet til at være branchens bedste.

VÆRKSTED I LEMVIG

Kom gerne forbi vores autoværksted på Ringkøbingvej, eller kontakt os telefonisk for at booke en tid til en uforpligtende samtale. Vores erfarne team står klar til at betjene dig.

Du kan også tage et kig på vores store udvalg af dæk i vores webshop

Med venlig hilsen

Anders Østergaard

AfdelingslederAfdelingen ligger her

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP